Televizyon
14 Eyl 2011 15:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:48

AYNI DİZİDE BULUŞUYORLAR!

İki ünlü sanatçı Müslüm Gürses ve Mustafa Topaloğlu yapacakları bir sit-com'la halkın karşısına çıkacak

Kanal 7’de bir süredir ilgi çekici bir dizi tanıtımı gösteriliyor.
Tanınmış şarkıcıların, arabesk sanatçılarının yer aldığı tanıtım, izleyiciye yeni bir sit-com dizinin haberini veriyor.

Başta Müslüm Gürses, Mustafa Topaloğlu gibi renkli isimlerin yer aldığı proje, bugüne kadar televizyonlarda görmeye alışık olduğumuz çoğu uyarlama sit-com dizilerden farklı bir yerde duruyor.

Yönetmenliğini Umut Gel- gör’ün yaptığı ve senaryosunu Sinan Biçici’nin yazdığı ’Müziklerin Efendisi’, Türkiye’nin ilk arabesk sit-comu olmak iddiasında. 18 Eylül Pazar günü Kanal 7 ekranlarında başlayacak dizi, Amerikan komedi dizilerinden farklı bir ürün ortaya koyma gayesiyle yola çıkmış.

Dizinin konusu, bir zamanlar Türkiye’de neredeyse bütün ses sanatçılarının uğrak yeri Unkapanı İstanbul Plakçılar Çarşısı’nda geçiyor. Sanatçıların kaset yapımında yaşadıkları komik ve trajik olayları anlatan dizinin her bölümünde sürpriz sanatçılar konuk oyuncu olarak yer alacak.

Dizi için Beykoz’da bir platoda İstanbul Plakçılar Çarşısı dekoru kuruldu. Farklı konsepti ve renkli oyuncu kadrosuyla sezonun dikkat çekici dizisi olmaya aday olan Müziklerin Efendisi, seyircilere eğlenceli ve müzik dolu anlar sunmayı amaçlıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda arabesk müziğin ’Baba’sı Müslüm Gürses ile Mustafa Topaloğlu, Ahmet Selçuk İlkan, Faik Öztürk, Serdal Genç, Umut Oğuz, Yıldız Asyalı, Buket Dereoğlu, Fırat Başkale, Sevim Gelembe gibi isimler yer alıyor.

 (Zaman)