Magazin
06 Tem 2016 09:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:22

Aylar sonra itiraf etti! Survivor'da hırsızlık yapmış!

Tuğba Özay yeni şarkısıyla çıkış yapmaya hazırlanırken şarkıyı Survivor'da kalemle tuvalet kağıdı çalarak yazdığını söyledi.

Tuğba Özay yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Bir açılışa katılmak için Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gelen eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, yeni şarkısı 'Bir şey söylemek istiyorum'un bu yaza damga vuracağını iddia etti.

SURVİVOR'DA YAZDI

Bodrum'da pazar günü bir restoran açılışına katılan Tuğba Özay sevenlerine mini bir konser verdi. Bu yaz 'Bir şey söylemek istiyorum' adlı şarkıyla çıkış yapmaya hazırlanan Özay, şarkıyı 3 ay yarıştığı Survivor'da yazdığını anlattı.

ANISINI ANLATTI

Sözleri aşk üzerine olan şarkısı ile bu yaz iddialı olduğunu söyleyen Özay, yeni şarkısını nasıl yazdığını anlatırken adada yaşadığı bir anısını paylaştı.

"ÇÖPLÜKTE YİYECEK ARADIM"

Yarışmada 3 ay boyunca çok şey öğrendiğini belirten Özay: "Açlıkla mücadele ettik, hasretlik yaşadık. Sabrı öğreniyorsun, nefse hakim olayı öğreniyorsun. Survivor'da bize hiçbir şey vermiyorlar. Ben oradayken iki kere halüsinasyon gördüm. Açlıktan, olmayan bir tekneyi bize doğru geliyormuş gibi gördüm. Karnımı doyurabilmek için çöplükte yiyecek aradım. Bırakın yemeyi içmeyi doğanın bize sunmuş olduğu Hindistan cevizini bile bulmak bazen çok zor oluyordu" diye konuştu.

"KALEMLE TUVALET KAĞIDI ÇALDI"

Yeni şarkısını, yarıştığı sırada adada yazdığını söyleyen Özay, "Bu yaza, slov şarkılarda damgasını vurabilecek bir şarkı. Düğünlerde, düğün şarkısı olabilecek bir şarkı. O şarkımı yazabilmek için hırsızlık yaptım. Kalemle tuvalet kağıdı çaldım. Bir gün sabahın 5'inde aklıma bu şarkı geldi. 'Bir şey söylemek istiyorum sana ta uzaklardan' dedim.

"YAZMASAM İLHAM GİDERDİ"

Sözü ve müziği birlikte geldi. Aklımda nasıl tutacağımı düşündüm. Bizi korumakla görevli kişilerin kaldığı barakaya gittim. Baktım ki masanın üzerinde kalem, yanında da tuvalet kağıdı var. Çaldım, yazdım ve sonra yerine bıraktım. Yazmasam ilham giderdi" dedi.

"AŞKI YAŞAYAN HERKES ÖZELDİR"

Güzel şarkıcı, "Şarkıyı özel biri için mi yazdınız?" sorusuna ise "Aşık olan, aşkı yaşayan herkes özeldir" diye yanıt verdi.