Medya
10 Ağu 2022 19:07 Son Güncelleme: 10 Ağu 2022 19:13

Aykut Küçükkaya duyurdu: Gazete Duvar'dan Halk TV'ye flaş transfer

Halk TV, Gazete Duvar’dan önemli bir transfer gerçekleştirdi.

Cafer Mahiroğlu’nun sahibi olduğu Halk TV kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Halk Gazete adında yeni bir gazete çıkarmaya hazırlanan kanal, muhabir kadrosuna Gazete Duvar’ın başarılı kent ve çevre muhabiri Hazal Ocak’ı transfer etti.

Transfer haberini, Halk Gazete’nin genel yayın yönetmeni Aykut Küçükkaya duyurdu. Küçükkaya, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Halk TV ailesi gazetesiyle büyüyor… Ekim ayının heyecanı sürüyor… Muhabir kadromuza yeni isimler ekleniyor… Türkiye’nin başarılı, genç kadın muhabirlerinden. Hazal Ocak haberleriyle Halk TV ailesinde. İlk haber 16 Ağustos’ta” ifadelerini kullandı.

 

"YENİ BİR HİKAYE YAZMANIN ZAMANI"

Hazal Ocak da, Küçükkaya’nın paylaşımını alıntılayıp, “Şimdi yeni bir hikaye yazmanın zamanı. 16 Ağustos’ta haberlerimle Halk TV’deyim” mesajını yazdı.

CUMHURİYET’TE BERABER ÇALIŞMIŞLARDI

Öte yandan Hazal Ocak ve Aykut Küçükkaya daha önce Cumhuriyet gazetesinde beraber mesai yapmıştı. Küçükkaya’nın görevden alınmasına tepki gösteren Hazal Ocak, Aralık 2021’de gazeteden istifa etmiş, geçtiğimiz Ocak ayında da Gazete Duvar ile anlaşmıştı.