Gündem
23 Ara 2012 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:32

AYKUT KOCAMAN'IN İSTİFASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI; "ALMA ALEX'İN AHINI .."

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman istifa ettiğini açıkladı; sosyal medyada yer yerinden oynadı.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman , görevi bıraktığını açıkladı. Süper Lig'de kendi evinde Kardemir Karabükspor'a 3 – 1 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Kocaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'deki görevime son veriyorum. Bu şerefli görevi burada bırakıyorum" dedi.

Fenerbahçe yönetimi ise bu istifayı kabul etmediğini ve sonuna kadar Aykut Kocaman'ın yanında olacaklarını ifade etti. İstifa açıklamasından sonra futbolcuların Kocaman'a "Sen bırakırsan biz de bırakırız" dediği öğrenilirken; Aykut Kocaman'ın son kararı bugün vereceği bildirildi.

Spor gündemine bomba gibi düşen bu haber sosyal medyayı da salladı. İstifa kararını Twitter'da değerlendiren futbolseverler yine birbirinden ilginç tweetler atarken, Aykut Kocaman trend topic oldu.

İşte o tweet'ler :

* Fenerbahçe'den sonra Galatasaray yönetimide resmi sitesinden Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmediğini duyurdu. )))

* İyide arkadaşım en kötüyüz dediğimiz dönemde bile Aykut Kocaman bu takıma 18 de 17 yaptırdı o zmn bişey yoktu şimdi noluyoz?

* SON DAKİKA: Aykut Kocaman İstifa Etti. Güvenlik güçleri Selçuk Şahin'i boğaz köprüsünün korkuluklarından indirmeye çalışıyor.

* Fenerbahce yonetimi ve Fenerbahceli futbolculari ayakta alkislamak lazim Aykut Kocaman gibi hoca birakilir mi yaa

* Son Dakika; Aziz Yıldırım Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmemiş sen istifa etmiyorsun ben seni kovuyorum demiş.

* Aykut Kocaman ile Bahçeli'yi çok benzetiyorum..İkiside dürüst,saygılı, efendi ama biri takımını diğeri partisini yukarılara taşıyamıyor...

* FB'nin içerdeki ilk maçında tribündekilere Aykut Kocaman aşortmanı dağıtılacakmış. Geçen yılki Aziz Yıldırım maskesi gibi bu da süper fikir.

* Ben Aziz Yildirim'in da Aykut Kocaman'in da kalmasini istiyorum. Boyle ikiliyi GS bir daha nasil bulur?

* Aykut Kocaman İstifa Etti. Çok şükür Aziz'im istifayı kabul etmemiş. Yani Komedi kaldığı yerden devam ediyor :))

* Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile istifa etmemesi için görüşmüş. Ne dedi ki? "Sen değil ben gideyim" demiş olsa keşke.

* Hayır! En başta şikenin ve teşviğin hesabını vereceksiniz! Aziz Yıldırım da verecek, Aykut Kocaman da! Ajitasyon ve entrika zamanı değil!

* Alex'in sezon arasinda gonderilmesi ne kadar yanlissa Aykut Kocaman'in istifasi da o kadar yanlis. Su elbet yolunu bulur, sabredelim..

* Aykut Kocaman İstifa Etti, halk şaşkın, taraftar coşkulu, Azizse hala R'leri söyleyemiyor. Şimdilik gelişmeler bu kadar.

* Aykut Kocaman bence Fenerbahçe'nin en zor günlerinde takımı sapa sağlam ayakta tutmuş vefalı davranmış bir hocadır.bence kalmalıdır.

* Alex De Souza'nın daha 40'ı çıkmadan istifa eden Aykut Kocaman'ın istifası irdelensin!!

* İstifa eden aykut kocaman şu an hocası olmayan Schalke 04'ün hocası olsun diyorum şahsen...Schalke fırsat bu fırsat hadi.

* Yönetim Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmemiş. Özetle; bu akşam en büyük eğlence, yine Fenerbahçe.

* Şimdi herkes " Aykut Kocaman gitsin/kalsın " muhabbeti yapıyor. "Kalsın ama takımı doğru düzgün oynatsın" diyen neredeyse yok gibi.

* Aykut Kocaman istifa etti gitme hocam gitme :( bizi bırakma daha cok puanlar kaybedecektin biz şampiyon olacaktık sen 23 temmuz diyecektin!

* aykut kocaman bari geçen hafta istifa etseydi de van hooijdonk burdayken hemen onu geçirselerdi yerine. seviyorum o sempatiği.

* aykut kocaman istifa etmiş; alma ALEX'in ahını çıkar aheste aheste...

* Gidenlerin badem gözlü olma özelliği Aykut Kocaman ile devam ediyor..

* Şu an Brezilya'da bir evde 'Hanım şöyle güzel keyifli bir Türk kahvesi yap da içelim, Aykut Kocaman istifa etmiş' sözünü duyuyor musunuz...

* kendimi istifadan vazgeçmeye çalışan aykut kocaman gibi hissediyorum.

* Beyler Kuyt hâlâ "Jose Mourinho'nun Aykut Kocaman'la aynı gün istifa etmesi Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir" demedi mi? Der.

* Aykut Kocaman giderse biz de gideriz diyen futbolcular olmuş, aralarında Selçuk Hasan Ali falan varsa bana uyar :D gidebilirsiniz

* Aykut Kocaman sevgili tribi atti resmen "istifa ediyorum" "ay sabaha kadar dusuneyim" "neyse neyse etmiyim bare ya" SABIR

* Aykut kocaman istifa etmis acaba yerine alex de souza mi gelecek antrenor:))))