Aykut Erdoğdu ‘ifşanın’ ardından sessizliğini bozdu! İstifa sorusuna dikkat çeken yanıt…

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı eşi Özge Erdoğdu’ya ait sosyal medya hesabından bir konuşma kaydı paylaşıldı. “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun ile ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’ dedi” ifadelerinin yer aldığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Aykut Erdoğdu ise sessizliğini sonunda bozdu.

Aykut Erdoğdu ‘ifşanın’ ardından sessizliğini bozdu! İstifa sorusuna dikkat çeken yanıt… - Sayfa 1

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı eşi Özge Erdoğdu, ‘Özge’ isimli Twitter hesabından, saat 23.53’de bir konuşma kaydı paylaştı.

123
Aykut Erdoğdu ‘ifşanın’ ardından sessizliğini bozdu! İstifa sorusuna dikkat çeken yanıt… - Sayfa 2

Özge Erdoğdu’nun, Aykut Erdoğdu ile konuşması ve diyalog esnasında kendi görüntülerini içeren kayıt şu notla paylaşıldı:

“Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun la ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’ dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!”

223
Aykut Erdoğdu ‘ifşanın’ ardından sessizliğini bozdu! İstifa sorusuna dikkat çeken yanıt… - Sayfa 3

Aykut Erdoğdu, bu paylaşımdan yaklaşık 3,5 saat sonra, sabah 03.23’te Twitter’dan yaptığı paylaşımda, eski eşinin açıklamalarının ardından “hastaneye kaldırıldığını” duyurduğu CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan eşi Tuba Torun’dan, “yaşattıkları için” özür diledi.

323
Aykut Erdoğdu ‘ifşanın’ ardından sessizliğini bozdu! İstifa sorusuna dikkat çeken yanıt… - Sayfa 4

Söz konusu paylaşımlar gündeme bomba gibi düşerken yaşananların ardından Aykut Erdoğdu sessizliğini Halk TV yazarı İsmail Saymaz’a bozdu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte o söyleşiden öne çıkanlar…

423