Gündem
14 Mar 2013 10:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

AYIP DENEN BİR ŞEY VAR! MİLLİ TENİŞÇİYİ KIZDIRAN HÜLYA AVŞAR SORUSU!

İpek Şenoğlu, Mesut Yar'ın Hülya Avşar'la ilgili sorusu karşısında açtı ağzını yumdu gözünü.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok’a konuk olan Milli Tenisçi İpek Şenoğlu, "Hülya Avşar’ı yener misin?" sorusuna tepki gösterdi.

"BEN BU SORUYA KIL OLUYORUM"
Mesut Yar’ın, "Siz bir ara şuurunuzu kaybedip ’Hülya Avşar’ı yenerim’ gibi bir laf etmişsiniz doğru mu?" sorusuna Şenoğlu, "Yıllardır röportajlarda bana sorulan en sık soru ’Hülya Hanım’ı yener misiniz?’ Ben de o soruya kıl oluyorum. Gazeteci geliyor, çalışmıyor, benim ne yaptığımı bilmiyor, ben Wimbledon’da oynamış mıyım oynamamış mıyım bilmiyor ’Hülya Avşar’ı yener misin?’ diye soruyor. Burada Hülya Hanım’ın yanlış yaptığı bir şey yok. Benim ulaşamadığım birçok kesim, hayranları tenisi onun sayesinde tanıdı. Benim bundan gocunacak hiçbir şeyim olamaz" şeklinde yanıt verdi.

"AYIP DENEN BİR ŞEY VAR"
Milli Tenisçi, kendisine o soruyu soranlara nasıl yanıt verdiğini ise şöyle anlattı: "Gazetecilere ben bu soruyu sormanızı istemiyorum dedim. Tabiki yenerim, ama profesyonel bir sporcuya bu insanı yener misiniz diye sorulmaz, ayıp denen bir şey var dedim. Ama onlar başlığı Hülya Avşar’ı yenerim şeklinde attı."