Televizyon
25 Oca 2013 15:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:40

AYHAN AYDAN'IN YEĞENİ DE O DİZİDE ROL ALACAK!

Adnan Menderes'in yaşam hikâyesini anlatan “Ben Onu Çok Sevdim” dizisinin çekimleri başlıyor.

Oyuncu kadrosu tamamlanmak üzere olan dizide sürpriz bir oyuncu da rol alacak. 1961’de idam edilen eski Başbakan Menderes’in yasak aşkı opera sanatçısı Ayhan Aydan’ın yeğeni Ege Aydan da dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. “Kurtlar Vadisi”nin yapım şirketi Pana Film’in imza atacağı dizide Ege Aydan, İsmet İnönü’nün yakın arkadaşı olan dönemin Ulus Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nihat Erim rolüne hayat verecek.

Bizim evin hikâyesi
Birce Akalay’ın canlandıracağı halası Ayhan Aydan’ın hikâyesini anlatan dizinin içinde olmayı özellikle istediğini belirten Ege Aydan, “Bu sonuçta bir belgesel değil, dizi ama senaryoda halamdan, babaanneme ve evdeki hizmetçiye kadar pek çok akrabamın hikâyesi var. Dünya üzerinde pek çok devlet adamının büyük aşkları var. Burada önemli olan bu ilişki mahkeme boyutlarına taşındıktan sonra yıllar boyunca halam tarafından bir daha gündeme getirilmemiş olması... Orada o aşkın büyüklüğünü değerlendirebiliyorsunuz” dedi.

Çok para teklif edildi
2009’da ölen halasının hayattayken aşk hikâyesini film yapmak için pek çok yapımcıdan teklif aldığını belirten Aydan, “Ama halam hep sustu ve kaçtı. Yaşadığı büyük aşkı korudu. Ben en çok onun bu duruşuna saygı duyuyorum. Bu projede asıl olma nedenim bu... Ayrıca dizinin senaryosu da çok başarılı” diye konuştu. Dizi, şubat sonunda atv’de ekrana gelecek.