Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı'ya demediğini bırakmadı: Milli metres

Söylemezsem Olmaz programı yorumcuları Hakan Sabancı ve Şeyma Subaşı'nın aşk iddiası hakkında konuşurken "Şeyma'nın da Aygün Aydın'dan farkı yok" deyince Aydın'da cevap gecikmedi. Şeyma Subaşı için "Milli metres" diyen Aygün Aydın, Arzu Sabancı, Hakan Sabancı ve Nazlı Kayı'ya da ateş püskürdü.

Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı'ya demediğini bırakmadı: Milli metres - Sayfa 1

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı'nın şimdilerde Şeyma Subaşı ile aşk yaşadığı konuşuluyor. Söylemezsem Olmaz yorumcuları da aşk iddiasını konuşurken Hakan Sabancı'nın eski aşkı Aygün Aydın ve Subaşı'nın aynı tarzda insanlar olduğunu söyledi.

127
Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı'ya demediğini bırakmadı: Milli metres - Sayfa 2

Yine Sabancı olayında adı geçen Aygün Aydın ise sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaparak herkesi topa tuttu.

227
Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı'ya demediğini bırakmadı: Milli metres - Sayfa 3

"BEN ŞEYMA GİBİ BABAM YAŞINDAKİ ADAMLARI CÜZDAN OLARAK KULLANMADIM"
Instagram hesabından paylaşım yapan Aydın, "Şimdi gördüm 'Şeyma ile Aygün'ün farkı yok' demişler. Hayır canım düzelteyim ben evli erkekleri ayartıp başka kadınların, çocukların hakkında girmiyorum ya da babam yaşındaki adamları cüzdan olarak kullanmıyorum biz aynı kulvarda değiliz. Ben yalnızca bekar bir adama aşık oldum kötü biri çıkınca da her insan gibi sadece üzüldüm hepsi bu. Biz Şeyma'yla aynı kulvarda değiliz. 

327
Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı'ya demediğini bırakmadı: Milli metres - Sayfa 4

Ben yıllarca ister takdin edin ister etmeyin ekranlarda çalıştım. Büyük küçük rol demeden oyunculuk yaptım. Yeri geldi kendi işimi yaptım yeri geldi garsonluk yaptım zengin adamların üzerinden asalak gibi yaşayıp başkalarının malıyla hava atmadım hiçbir zaman. Bunu daha önce de söylemiştim şimdi de bu lafımın arkasındayım" dedi.

427