Polemik & Kulis
06 Nis 2018 14:00 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:08

Aydın Doğan'ın ikinci durağı Hürriyet binası! Çalışanlardan helallik istedi! (Medyaradar/Özel)

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Trump Towers’taki Posta ve Fanatik Gazetelerine yaptığı veda ziyaretinin ardından Hürriyet binasına geçti.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan veda turuna devam ediyor. Sabah Mecidiyeköy’deki Posta ve Fanatik Gazetesi çalışanları ile vedalaşan Doğan, öğleden sonra Bağcılar’daki Hürriyet binasına geçti. Hürriyet binasında Aydın Doğan’ı gazete bölüm müdürleri karşıladı.

YAZARLARLA SON TOPLANTI

Daha sonra geçilen toplantıda Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, gazetenin köşe yazarları Ahmet Hakan, Ertuğrul Özkök, Taha Akyol, Yalçın Bayer ve Murat Yetkin gibi isimler bulundu. Doğan’ın burada yaptığı konuşmada bırakma nedenlerini anlattığı ve helallik istediği öğrenildi.

DOĞAN’IN KIZLARI DA BİNADA

Doğan'ın kızları Arzuhan Doğan Yalçındağ, Vuslat Doğan Sabancı, Hanzade Doğan Boyner ve Begümhan Doğan Faralyalı'nında binanın yemek salonunda bulunduğu öğrenildi.



Daha sonra toplu vedalaşma toplantısına katılan Aydın Doğan ve kızları, vedalaşma sırasında duygusal anlar yaşadı.

Vuslat Doğan Sabancı ve Arzuhan Doğan Yalçındağ gözyaşlarına hakim olamadı.



Vedalaşma sırasında konuşma yapan Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Aydın Doğan'a teşekkürlerini iletirken gözyaşlarını tutamadı ve "91 yaşındaki annem her gün size dua ediyor" dedi.



Özkök'ün ardından konuşma yapan Aydın Doğan'ın açıklamaları ise şöyle:

"Bugün buraya vedalaşmaya geldim. Kısmet olursa Demirören ailesiyle protokolün ikinci kısmını imzalayacağız bugün. Demirören ailesi de Hürriyet'teki çalışanlarla iyi niyet çerçevesinde çalışacağını bana söyledi. Sizlerden ve haksızlık ettiklerimden helallik almaya geldim. Benden ayrılıp tazminatını kuruşuna kadar alıp gidenlerin bazıları bana haksızlık etti, iftira attı, yalan söyledi. Onlara da hakkımı helal ediyorum. 40 yıl dalgalarla boğuştum ama limana sağ salim ulaştırdım. Hakkınızı helal edin."





MEDYARADAR/ÖZEL