Gündem
14 Kas 2016 11:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

Aydın Doğan'dan Hande Fırat'a 15 Temmuz teklifi: Sana düğün yaparım!

Altın Kelebek Televizyon Ödülleri'nde "Yılın Medya Olayı" ödülünü Hande Fırat aldı

Hürriyet'in organize ettiği Altın Kelebek Ödül Töreni'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la canlı yayın yaparak darbenin durdurulmasında önemli bir role sahip olan CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Aydın Doğan'ın elinden Yılın Medya Olayı ödülünü aldı.

Aydın Doğan ödülü takdim ettiği sırada darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Hande Fırat'la aralarında geçen diyaloğu da paylaştı:

"Hande Cumhurbaşkanıyla görüşeceğini söyleyince 'Yapabilir misin dedim, sen bunu yaparsan çok mutlu olurum, sana istediğin yerde düğün yaparım, ev eşyalarını bile ben alırım' dedim.

Sonra Hande'yi izledim, çok büyük bir gazetecilik başarısı elde etti. 38 yıldır gazete sahipliği yapıyorum, Hande'nin bu ödülü gönülden hak ettiğini düşünüyorum. Böyle az bir olaya rastladığımı da söylemek istiyorum. O yüzden Hande'yi bir daha kutluyorum."

"ÖDÜLÜ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİN ANISINA ALIYORUM"

Aydın Doğan'ın elinden ödül alan Hande Fırat ise ödülünü 15 Temmuz şehitlerinin anısına alıyorum dedi ve şunları ekledi:

"Bu ödülü almak, hele de Aydın Doğan'dan almak çok büyük onur. Evrensel ilkelerle gazetecilik yaptığım için çok mutluyum. Bu ödülü 15 Temmuz şehitlerinin anısına alıyorum, çok çok teşekkür ediyorum."