Gündem
07 Ağu 2012 00:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:00

AYDIN DOĞAN'DA AZICIK AKIL VARSA ERTUĞRUL ÖZKÖK'Ü İŞTEN ATAR!

tv8′de yayınlanan Erkan Tan ile Başkent'ten programının bugünkü konuğu Yeni Asır gazetesi yazarı Hüseyin Kocabıyık'tı.

tv8'de yayınlanan Erkan Tan ile Başkent'ten programının bugünkü konuğu Yeni Asır gazetesi yazarı Hüseyin Kocabıyık oldu. Gündemi değerlendiren Kocabıyık Ertuğrul Özkök hakkında sert açıklamalarda bulundu. Özkök'ün 'Kürtlerle sınırımız 1200 km oldu' şeklindeki ifadesini ağır ifadeler ile eleştiren Kocabıyık "Aydın Doğan'da azıcık akıl varsa Ertuğrul Özkök'ü işten atar!" dedi.

"Bu ülkenin En büyük gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yapmış biri, 'Kürtlerle sınırımız 1200 km oldu' diye yazı yazdı. Böyle eblekçe bir şey olur mu?" Türkiye'den birileri ellerindeki kalemler ile, oradaki kaosu alıp Türkiye'de yaşayan insanların zihnine transfer etmek istiyor!

ENİS BERBEROĞLU ÖZKÖK'Ü OKUMUYOR MU?

Aydın Doğan'da azıcık akıl varsa bu yazıyı yazarak bu ülkenin Dışişleri Bakanı'na hakaret eden yazarı hemen işten atar. Ben de Enis Batur gibi düşünüyorum. O isim geçtiğinde bende rahatsızlık oluşuyor. Ahmet Davutoğlu dayanamadı, bu psikolojik bir harekâttır dedi. Şunu merak ediyorum; Ertuğrul Özkök'ün ne yazdığını okumuyor mu bu ülkenin aydınları? Aydın Doğan, Enis Berberoğlu okumuyor mu acaba Ertuğrul Özkök'ü?"

İNSANDA BİRAZ AHLAK OLUR

Dışişleri Bakanı'na bilgisiz muamelesi yapıyorlar, insan utanır. Hakaretin de bir ölçüsü vardır. Bir yazar kendi ülkesinin dışişleri bakanını böylesine inanılmaz ithamlarla, imalarla ne diye karalar? Bu gazetecilik falan değil!"