Gündem
04 Nis 2010 10:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

AYDIN DOĞAN METEHAN DEMİR İÇİN DAVET VERDİ! DAVETE KİMLER KATILDI?

Hürriyet Ankara Temsilciliği'ne Metehan Demir'in atanması nedeniyle Doğan Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Aydın Doğan bir davet düzenledi.

Gecede bir konuşma yapan Aydın Doğan, Hürriyet Gazetesi'nin başlığında Türk Bayrağı bulunduğunu anımsatarak, "Onun için Hürriyet bütün Türkiye'nin malıdır, herkesin gazetesidir. Hiçbir zaman bir kuruma, bir kişiye karşı değildir. Şuradan sokağa çıkıp, 100 kişiye 'Gazete nedir' diye sorarsanız, en az 90 kişi size 'Hürriyet' der. Ülkemizde 50-60 yaşında firmalar bir elin parmağı kadar azdır. Hürriyet 62 yaşında Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından bir tanesidir. Dünyanın neresinde bir Türk varsa orada mutlaka Hürriyet vardır. San Francisco'dan Tokyo'ya kadar dünyanın neresine giderseniz orada bir Hürriyet Gazetesi bulursunuz" dedi.

Doğan Medya Center Ankara'da davete Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik katıldı. Aydın Doğan ile birlikte Doğan Holding ve DYH Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, gece boyunca üst düzey katılma sahne olan davette konuklarla yakından ilgilendi.

Geceye katılan isimler şöyle: Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Vural ve Taylan Bilgel, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Hürriyet yazarları Ertuğrul Özkök, Doğan Hızlan ve Sedat Ergin, Doğan Holding Ankara Koordinatörü Ateş Amiklioğlu, Ak Parti MKYK üyesi Necati Çetinkaya, Ak Parti Bayburt Milletvekili Ülkü Güney, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Namık Tan, Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Özel Müşaviri Mehmet Kemal Bozay, Cumhurbaşkanlığı Dış Politika Danışmanı Hüseyin Diriöz, Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, Başbakanlık Müsteşarı Başdanışmanı Kemal Cirit, Vakıfbank Baş Ekonomisti Serkan Özcan, Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) Genel Koordinatörü Taha Özhan, Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hüseyin Yayman, işadamları Hamdi Akın, Nihat Özdemir ve Doğan Grubunun Ankara'da bulunan medya kuruluşlarının temsilcileri.