Gündem
07 Haz 2015 16:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:38

Aydın Doğan da sandığa gitti

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan oyunu Bodrum Torba'da kullandı.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan seçim için oyunu Bodrum'un Torba Mahallesi'nde 1203 nolu sandıkta kullandı.

Öğle saatlerde uçakla Milas- Bodrum Havalimanı'na gelen Aydın Doğan, karayolu ile oyunu kullanacağı Torba Mahallesi'ne geçti. Burada oy kullanmak için bulunan vatandaşların ilgi gösterip 'hoş geldiniz' dedikleri Aydın Doğan, onlarla ve seçim sandık görevlileri ile sohbet etti.

Sandık görevlilerinin oyun nasıl kullanılacağı yönündeki açıklaması üzerine Aydın Doğan, "Sanırım geçen seçimde Deniz Baykal da yanlış yere basmış oy iptal edilmişti, öyle hata yapmayayım" diyerek şakalaştı. Aydın Doğan, ardından oy kabinine girerek oyunu kullandı.  Aydın Doğan oyunu kullanırken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Ben gazeteciyim, haberci değilim ki. Siz siyasetçileri de çekin. Siz olmasaydınız ben çekip gönderecektim haberi" diyerek şakalaştı.  Oyunu kullandıktan sonra uzatılan mikrofonlara konuşan Aydın Doğan seçimlerle ilgili olarak, "Allah memlekete hayırlı uğurlu etsin, güzel şeyler olacak inşallah. Yarından itibaren yeni bir hükümet kurulacak. Memleketimizde seçim gerginlikleri bitecek. Herkes işine bakacak. Gerginliğin bittiği bir ülke olacağız. Daha sakin bir ülke olacağız. Bunu temenni ediyorum, teşekkür ediyorum" dedi. 

Aydın Doğan'ın eşi Sema Doğan'ın da bu sabah saatlerinde aynı sandıkta oyunu kullandığı belirtildi.  Aydın Doğan daha sonra konakladığı tatil köyüne döndü