Ekonomi
21 Kas 2022 18:46 Son Güncelleme: 21 Kas 2022 20:50

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! Duyan akın ediyor

Ayçiçek yağı yıl içerisinde en çok zamma kurban giden gıdalar arasında yer alırken, o market ayçiçek yağı fiyatlarını indirdi.

Yıl içerisinde pek çok ürüne gelen zam ayçiçek yağı fiyatlarını da yakından ilgilendirdi. Ayçiçek yağı fiyatlarına uygulanan zam tarifesi pek çok vatandaşın alım gücünde ciddi düşüşlerin oluşmasına neden oldu. Market sahipleri ayçiçek yağı satışlarını durdururken, bazı market sahipleri ayçiçek yağını depolarına kaldırmayı tercih etmişti.

Ayçiçek yağı fiyatları yıl sonuna doğru yavaş yavaş inmeye başladı. Market sahipleri ayçiçek yağı fiyatlarında indirim tarifesi uygularken, en büyük indirim o marketten geldi. Ayçiçek yağının satışını 34 liraya düşüren o market büyük bir indirim şenliği başlattı.

Ayçiçek yağının satış fiyatında ciddi bir indirim uygulayan market belli oldu. Tuvalet kağıdı, ayçiçek yağı gibi ürünler yıl içerisinde en çok zamma kurban giden ürünler arasında yer alırken 30 Kasım'a kadar geçerli büyük bir indirim geldi. Tarım Kredi Kooperatifi'nden gelen ayçiçek yağı indirimi pek çok vatandaşın yüzünü güldürecek yönünde.

1 Litrelik ayçiçek yağını 3,90 TL'den satın alabilmek için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Elini çabuk tutan ayçiçek yağını indirimli fiyattan alabilecek.