Magazin
25 Ara 2018 09:56 Son Güncelleme: 25 Ara 2018 14:33

Ayça Ayşin Turan, IMDb listesinde rekor kırdı!

Protector'ün başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy 159'uncu Hazar Ergüçlü 98'inci oldu.

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız, IMDb Starmetre ve Moviemetre listelerinde üst sıralara tırmanırken, oyuncuları da dünya listelerinde ön sıralarda kendilerine yer bulmayı başarıyor.

TÜRK OYUNCULAR ARASINDA TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRDI

Hakan: Muhafız'ın Leyla'sı Ayça Ayşin Turan, dizide Çağatay Ulusoy ile sevişme sahnesiyle uzun süre konuşulmuştu. Güzel oyuncu, dizideki gösterdiği performansla tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. olarak Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaptı. Böylece Türk oyuncular arasında tüm zamanların rekorunu kırmayı başardı.

9 OYUNCUSUNU BİRDEN LİSTEYE SOKTU

Büyük bir prestij göstergesi kabul edilen ilk 10.000 isim arasına, The Protector, uluslararası bilinirliği sebebiyle tam 9 oyuncusunu birden soktu. The Protector'ün başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy 159., Hazar Ergüçlü 98. oldu.

5 MİLYON PROJE ARASINDA IMDB SIRALAMASINDA EN İYİ TÜRK YAPIMI OLDU

Socipol'ün verilerine göre, Netflix'in ilk Türk dizisi olarak yayına başlayan Hakan: Muhafız (The Protector), IMDb puanlamasında tüm dünyada 5 milyon proje arasında 10. sırayı alarak tüm zamanların en iyi IMDb sıralamasına sahip Türk yapımı olma rekorunu geliştirdi.