Ayasofya'da çıplak poz vermişti! Yine olay yarattı!

Daha önce Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak çıplak poz veren Belçikalı model Marisa Papen'in verdiği son poz yine tartışma yarattı.

Ayasofya'da çıplak poz vermişti! Yine olay yarattı! - Sayfa 1

Daha önce Ayasofya'da tesettüre girip, çıplak pozlar veren Marisa Papen yeniden gündeme geldi.Belçikalı model Marisa Papen çırılçıplak bir halde kucağına aldığı siyah bir bebekle çekildiği pozun üç boyutlu heykeli gündeme oturdu. İşte detaylar;

110
Ayasofya'da çıplak poz vermişti! Yine olay yarattı! - Sayfa 2

Ayasofya'da tesettüre girip, soyunarak pozlar veren ve şimşekleri üzerine çeken Marisa Papen büyük tepki toplamıştı. Skandal pozlar nedeniyle Marisa Papen hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

210
Ayasofya'da çıplak poz vermişti! Yine olay yarattı! - Sayfa 3

Vatikan, İsrail, Türkiye ve Mısır'daki kutsal ve tarihi mekanlarda verdiği çıplak pozlar çok konuşulan Papen, bir kez daha çıplak pozları ile gündeme geldi.

Papen'in bu seferde çırılçıplak bir halde kucağına aldığı siyah bir bebekle çekildiği pozun üç boyutlu heykeli tartışma konusu oldu. 20 santimetrelik heykelde Papen'in Meryem Ana'yı kucağındaki bebeğin ise Hz. İsa'yı simgelemeyi amaçladığı belirtildi.

310
Ayasofya'da çıplak poz vermişti! Yine olay yarattı! - Sayfa 4

Heykel, Kaliforniya'da bulunan Frank Rose'in Çağdaş Sanat Mağazasında 96.99 euro'dan satışa çıkarıldı.

Diğer ülkelerde çekilen çıplak pozlarının da anlaşmalı olduğu sanat galerisinde satışta olduğunu belirten Papen, pozlarının altında yatan nedeni anlattı.

410