Gündem
29 Eki 2018 10:13 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:57

Ayasofya'da çıplak fotoğraf tartışma yaratmıştı! İslamcı camia harekete geçiyor...

Marisa Papen’in ülkemizde çekilen çırılçıplak fotoğrafları büyük bir tartışma konusu oldu.

Türkiye'de Ayasofya, Kapadokya, Eminönü ve Boğaz'da çekilen çırılçıplak fotoğraflarını geçen hafta sosyal medyada paylaşan Belçikalı manken Marisa Papen tartışma yaratmıştı.

Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak poz veren Papen, sosyal medyada da gündem olmuştu.

Papen, Türkiye’deki fotoğraflarını paylaştıktan sonra bazı kişilere rüşvet verdiğini de söylemişti. Papen, "Yaptığımız fotoğraf çekimi için rüşvet vermiş olsam ve bayağı uğraşmış olsak da Türkiye Dünya'daki en muhteşem yerlerden biri" diye belirtmişti.

HAREKETE GEÇİLDİ

İslamcı camia ise, hem Papen'in rüşvet verdiğini söylediği kişiler hakkında hem de Papen hakkında suç duyurusunda bulunmak için harekete geçiyor...

İslamcı yazar Hasret Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, konuyla ilgili olarak yarın yapacakları suç duyurusu için bir çağrıda bulundu.

Hasret Yıldırım "Suç duyurusuna davet" diyerek, "Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış ŞANLI BAYRAĞIMIZI ve Feth’in Sembolü AYASOFYA CAMİİ’ni pislik pozlarına alet eden, bu pozları verdiği mekânlara rüşvet verdiğini söyleyen; Belçikalı manken Marisa Papen ve rüşvet alan mes’uller hakkında savcılığa yapacağımız suç duyurusuna, TÜM 'DERTLİLER' DAVETLİDİR" diye belirtti.

Yıldırım ayrıca, konuyla ilgili bir de fotoğraf paylaştı.

Öte yandan, Belçikalı model Papen, geçen yıl Mısır ve Kudüs'te çektirdiği fotoğraflar sonrası gözaltına alınmıştı.

İşte Hasret Yıldırım'ın o paylaşımı:



İşte Hasret Yıldırım'ın paylaştığı o fotoğraf: