Televizyon
04 Nis 2012 19:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:30

AY YAPIM'DAN BERRAK TÜZÜNATAÇ AÇIKLAMASI!

ATV'de yayınlanan "Son" dizisinin yapımcısı AY Yapım, Berrak Tüzünataç'la ilgili medyada çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Söz konusu haberlerde, dizide Alev karakterini canlandıran Tüzünataç’ın, senaryo gereği öleceğini bölümü çekerken öğrendiği ve çok şaşırdığı iddia edilmişti.

Ay Yapım konuya ilişkin bugün şu açıklamayı yaptı:

Değerli Basın Mensubu,
 
Bir süredir çeşitli mecralarda çıkan bazı yoruma ve varsayıma dayanan haberler üzerine “Son“ projemiz hakkında bilgilendirme gereği duyulmuştur.

Bilindiği gibi "Son" dizisi kurgusu gereği farklı zaman dönemlerini anlatmaktadır. Sn. Berrak Tüzünataç halen "Son" dizisinin oyuncusudur ve canlandırdığı Alev karakteri dizinin kalan bölümlerinde de varlığını sürdürecektir. Alev karakterinin günümüz hikayesinde öleceği projenin başından beri oyuncumuzun bilgisi dahilindedir. Bu konuyla ilgili yapılan haberler ne yazık ki bilgi sahibi olmamaktan kaynaklanmaktadır. Sn Tüzünataç şirketimizin ilk kez çalıştığı bir sanatçı değildir ve umarız son çalışmamız da olmayacaktır.

Özetle Alev karakterinin hikayesi dizimizin diğer zaman dönemlerinde anlatılmaya devam etmektedir. Projemiz farklı kurgusu ve doğası gereği diğer başrol oyuncularımızın da tıpkı önceki bölümlerde olduğu gibi daha yoğun, daha az ve görülmeyeceği bölümler olmuştur ve olacaktır. Bu genel prensip de oyuncularımızın bilgisi dahilindedir.
 
Umarız bu konular ileride de ceşitli varsayımlara neden olmayacaktır.

Bilgilerinize sunulur.