Magazin
31 Oca 2019 16:21 Son Güncelleme: 31 Oca 2019 16:47

Avukatı, Berkay'ın aylık gelirini açıkladı! "Asgari ücretle geçinen..."

Ünlü şarkıcının avukatı Ayşegül Mermer, "Berkay'ın sadece telif haklarından gelen aylık 200 bin TL'den fazla geliri var" açıklamasında bulundu.

Şarkıcı Berkay Şahin'in, futbolcu Arda Turan ile görülen davasında "Aylım gelirim bin lira" demesinin ardından yaşanan polemiklere avukatı Ayşegül Mermer'den yanıt geldi. "Gelirini söylememe nedeni asgari ücretle geçinen toplumu düşündüğü için" diyen Mermer, Berkay'ın aylık gelirini de açıkladı.

Arda Turan ile görülen duruşmasında gelir beyanını bin lira olarak söyleyen Berkay Şahin'in avukatı Ayşegül Mermer, telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında konuştu.

Aylık geliri 200 bin lira

Mermer şu ifadeleri kullandı:

"Maalesef bu konuyla gündeme gelmek istemezdik. Müvekkilim yanlış anlaşıldı. Mahkemeyi, hakimi kandırmak gibi bir şey olamaz.

Sadece telif haklarından gelen aylık 200 bin TL gelirini söylememe nedeni asgari ücretle geçinen toplumu düşündüğü için. Asla kötü bir niyet değildir. Bu bir ceza davası hukuk davası değildir"

Zaten soruşturma aşamasında ifadesi alındığında geliri soruldu ve beyan etti.

Burada kandırmaca düşünülemez. Böyle bir şey olsa zaten hakim bilirdi ve 'Emin misin?' diye sorardı. Orada olsaydınız siz de anlardınız."