Avukat Feyza Altun bu kez onları işaret etti! 'Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu?..'

Dilan ve Engin Polat hakkında açılan soruşturmanın başından beri takipçisi olan Feyza Altun, şimdi de masaya Özlem Lina ve Tayyar Öz çiftini yatırmaya karar verdi. Altun, X hesabından art arda paylaşımlarda bulundu.

Avukat Feyza Altun bu kez onları işaret etti! 'Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu?..' - Sayfa 1

Türkiye'nin gündemindeki Dilan Polat ve Engin Polat çiftini yakın takibe alan avukat Feyza Altun, Twitter (X) hesabında yaptığı paylaşımlardaki çarpıcı açıklamalarla sık sık gündeme oturuyor. Altun bu defa oklarını birden zenginleşen Öz çiftine çevirdi.

110
Avukat Feyza Altun bu kez onları işaret etti! 'Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu?..' - Sayfa 2

Instagram'da 2,5 milyon takipçisi olan Öz, çocukları ve eşiyle yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor, aynı Dilan Polat gibi hayatını 'fazla şaşaalı ve abartılı' yaşadığı gerekçesiyle eleştiriliyor, hatta Dilan Polat'ı taklit ettiğine inanılıyor.

210
Avukat Feyza Altun bu kez onları işaret etti! 'Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu?..' - Sayfa 3

"BU İKİSİNE DE BAKMAMIZ GEREK"

Feyza Altun, dün akşam "Bu ikisine de bakmamız gerek arkadaşlar" diyerek sosyal medya fenomeni Özlem Altınok Öz ve doktor eşi Tayyar Öz'ü işaret etti.

310
Avukat Feyza Altun bu kez onları işaret etti! 'Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu?..' - Sayfa 4

Altun önce, "Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler" iddiasında bulundu.

410