Televizyon
19 Şub 2019 15:23 Son Güncelleme: 19 Şub 2019 17:51

Avlu dizisinde yaprak dökümü sürüyor!

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'da bu hafta bir ayrılık daha yaşanacak. Naciye karakterine hayat veren oyuncu Hülya Şen, diziden ayrılacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu Avlu dizisinde bir ayrılık yaşandı. Naciye karakterini canlandıran Hülya Şen, projeden ayrıldığını duyurdu.

"TEŞEKKÜR EDERİM"

Sosyal medya hesabından diziden ayrılacağını açıklayan ünlü oyuncu Hülya Şen, "Başta can dostum Yüksel Aksu olmak üzere Star TV, Limon yapım ailesine, Hülya Gezer ve canım Şafak Balıma.. Bu kadar kadın üzerine kurulmuş bir projede, bütün egolarını evde bırakıp, büyük bir dostluk içinde çalışan; 24 saat nazımı çeken Nurhakım'a Ümmücüğüme, yan yan oynadığım bütün oyuncu arkadaşlarıma...Gecesi gündüzü olmayan senaryo,yazım gurubumuza, Bizden sonra giden set emekçilerine , yapıma, prodüksiyona, kameramanlara, ışıkçılara, sesçilere, makyözlerimize, kostümcülerimize, ulaştırmaya ve bütün Avlu aileme teşekkür ederim.Hepiniz sağ olun var olun hakkınızı helal edin.

En çok da SİZ sevgili seyircilerimiz; sevgi ile bize ayırdığınız o muhteşem saatler için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.