Televizyon
12 Mar 2014 13:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:59

Atv'nin yeni dizisi bu akşam ekranlarda!

ATV ekranlarının yeni dizisi Kara Para Aşk bu akşam seyirciler ile buluşacak.

Engin Akyürek’in Van Organize Suçlar Şubesi Komiseri Ömer; Tuba Büyüküstün’ün varlıklı bir ailenin Roma’da yaşayan başarılı tasarımcı kızı Elif karakterini canlandıracağı Kara Para Aşk güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Nebahat Çehre, Erkan Can, Aytaç Arman, Güler Ökten, Selin Ortaçlı, Tuvana Türkay, Ali Yörenç, Emre Kızılırmak, İlkin Tüfekçi, Saygın Soysal ve Burak Tamdoğan'ın kadrosunda yer aldığı dizi, ilk bölümüyle bugün  ATV’de ekrana gelecek. 
Dizinin ilk bölümü, Van, İstanbul ve Roma’da geçiyor. Sürükleyici hikayesiyle ekranlara yeni bir soluk getirecek  dizide birbirlerini hiç tanımayan Elif ve Ömer'in bir cinayetle kesişen hayatları konu alınıyor.

“HERKES İLK YALANINA KADAR MASUMDUR”

Kara Para Aşk'ın kısaca hikayesi ise şöyle: Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser (Engin Akyürek), kız arkadaşı Sibel’le (Selin Ortaçlı) nişanlanmak için İstanbul’a gelir. Roma’da yaşayan Elif (Tuba Büyüküstün) ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul’a gelir. Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer’in kız arkadaşı ve Elif’in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalır. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir. Ömer, Sibel’in katili bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir.

Ay Yapım imzalı,  Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın senaristliğini üstlendiği, Ahmet Katıksız'ın yönetmen koltuğunda oturduğu  Kara Para Aşk, bugün saat 20:00'da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

)