Diziler
08 Haz 2019 12:30 Son Güncelleme: 08 Haz 2019 12:34

Atv'nin yeni dizi 'Kimse Bilmez' yakında başlıyor!

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği Kimse Bilmez, Salı günü seyircisiyle buluşuyor.

Merakla beklenen dizinin oyuncuları, afiş çekimi için kamera karşısındaydı. Oyuncuların çekim performanslarının yanı sıra, kamera karşısındaki uyumu da dikkat çekti.

OLAĞANÜSTÜ BİR DRAM, AKSİYON DİZİSİ

 ‘Bahtiyar Ölmez’ ve ‘Kertenkele’ gibi ses getiren projelerin tasarımcısı Hasan Burak Kayacı’dan bu kez de her sahnesinde seyircisini içine alacak dram, aksiyon dizisi ‘Kimse Bilmez’ atv ekranlarında olacak. Tanıtım ve fragman sahneleriyle daha şimdiden büyük merak uyandıran dizi, İstanbul’un çeşitli mekanlarında çekilirken, kamera arkasında da 200 kişilik dev bir ekip görev alıyor.

MERAK UYANDIRAN TANITIM

Keremcem “Ali Hüroğlu”, Özgü Kaya “Sevda Eğilmez”, Engin Hepileri “Uygar Sarıkaya”, Burak Serdar Şanal da “Pilot” karakterini canlandıracağı dizinin ilk bölüm tanıtımı da büyük merak uyandırdı. Star olma hayali kuran Sevda’nın, esrarengiz bir geçmişe ve sıra dışı yeteneklere sahip olan Ali ile karşılaşma anına yer verilen tanıtımda, en çok merak uyandıran sahnelerden biri de ‘İlhan’ karakterini canlandıran Hakan Altıner’in, ‘Pilot’ karakterini canlandıran Burak Serdar Şanal’a; “Siz Ali Hoca’yı cami imamı mı zannettiniz” sözleri oldu. Dizi tanıtımında, ’Ali Hoca’ karakterine hayat veren Keremcem ise, oyunculuk performansıyla büyük beğeni aldı.

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

Yediden yetmişe herkesi sürükleyici bir hikayenin içine alacak olan ‘Kimse Bilmez’, güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla 11 Haziran Salı günü atv’de başlıyor.