Magazin
25 Eyl 2012 12:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:11

ATV'NİN SANSÜRÜ FİLMİN YÖNETMENİNİ KIZDIRDI!

atv'de ekrana gelen Ömer Faruk Sorak'ın 'Aşk Tesadüfleri Sever' adlı filmde bakın hangi sözler sansüre uğradı...

Beyaz perdede ses getiren ve yurt dışına da satılan Aşk Tesadüfleri Sever filminin geçtiğimiz günlerde atv ekranında bazı sahnelerindeki diyalogların sansürlenmesi filmin yönetmeni Ömer Faruk Sorak'ı kızdırdı.

Sorak, televizyonda gösterilen filmindeki diyalogların sansürlenerek verilmesine twitter'daki sayfasından sert bir şekilde eleştirdi.

Televizyonda izlediği filmdeki bazı sahnelerin kanal yönetimi tarafından sansürlendiğini gören ünlü yönetmen, bu duruma "Neyse ki ATV, filmdeki bazı sözleri sansürledi de toplumda muhtemel bir ahlaki çöküş ihtimali önlendi. Filmin atv'deki ikinci gösteriminde, suyu gelmiş ve yattınız mı repliklerini, neyle değiştirmemiz gerektiğiyle ilgili fikri olan var mı?" sözleriyle isyan etti.

Başrollerini Belçim Bilgin ile Mehmet Günsür'ün oynadığı filmi izleyip sansürlenen diyaloglara dikkat çekenler de Sorak'a sanal ortamda destek çıktılar.

ATV'nin sansürünü kınayan bazı takipçileri Sorak'a "Bir dahaki sefere Turkmax'ı pas geçmeyin. Hiç olmazsa filme dokunulmaz. Çok yazık nereye gidiyoruz. Anlaşılır gibi değil bu ahlaki çöküş ihmalinin ihtimali 'Aşk tesadüfleri sevmez' diye bir film çekin de ahlaki düzen yerine gelsin" şeklinde attıkları tweet'lerle destek oldular.

Milliyet