Medya
10 Oca 2013 16:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:37

ATV'NİN HANGİ DİZİSİ ERKEN FİNAL YAPIYOR?

Yeni yayın döneminin başladığı Eylül 2012'den bu yana ekrana veda eden diziler kervanına bir dizi daha katılıyor!

HAYAT DEVAM EDiYOR AMA DiZiSi BiTiYOR

Yeni yayın döneminin başladığı Eylül 2012’den bu yana ekrana veda eden diziler kervanına ‘Hayat Devam Ediyor’ da katılacak. Ekran macerası 18 Kasım 2011’de başlayan ‘Hayat Devam Ediyor’, 13 Ocak 2013 Pazar akşamı yayınlanacak 46’ncı bölümle ‘final’ yapacak.

Mahsun Kırmızıgül’ün ilk bölümlerinin yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu yazdığı dizinin yapım şirketi de sanatçının Murat Tokat’la ortak olduğu Boyut Film’di.

Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Menderes Samancılar, Meltem Miraloğlu, Neslihan Atagül, Sera Tokdemir, Serkan Şenalp, Ali Barkın, Onur Tuna, Ali Ersan Duru, Suna Selen, Şebnem Gürsoy, Tuna Kırlı, Fatma Toptaş ve Barış Atay’ın oynadığı, Itır Esen ve Tuğçe Kazaz’ınsa bu sezon kadrosuna katıldığı diziyi ATV, aslında iki hafta sonra bitirecekti.

Ancak son anda kanal yönetimi, “47’nci bölüme gerek yok, 46’ncı bölümde final yapın” dedi. Şimdiye kadar çok gördük, haftalarca süren bir diziyi, hikayeyi bile sonlandırmadan ekranın bir yerine ‘final’ yazısı koyup, bitirenleri.
Bu kez hiç değilse böyle olmayacak.

‘Küçük gelin’ hikayesi olarak başlayan, sonra dallanıp budaklanan ‘Hayat Devam Ediyor’un ‘finali’ni bakalım senaristleri nasıl bağlayacak.
Fikret Kuşkan’ın oynadığı Karslı ‘Bakırcı A ilesi’nin reisi ‘İsmail’in vereceği radikal kararı dizinin izleyenleri nasıl karşılayacak?

Ali Eyüboğlu’nun yazısının tamamını okumak için tıklayın