Gel Dese Aşk'taki edepsiz sahneler pes dedirtti! Şikayet yağdı!

ATV ekranlarının yeni dizisi Gel Dese Aşk ekran macerasına yeni başladı. 8 Mart'ta ilk bölümü ile ekrana gelen diziye şikayet yağdı. Evli bir adamın kızı yaşındaki biriyle yasak aşk yaşaması ve dizideki kadınların 'seviyesiz' muhabbetleri izleyiciye pes dedirtti.

Gel Dese Aşk'taki edepsiz sahneler pes dedirtti! Şikayet yağdı! - Sayfa 1

Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu'nun başrollerinde olduğu dizi Gel Dese Aşk ATV'de ekran yolculuğuna başladı. Pazar akşamları yayınlanan diziye daha ilk bölümünden onlarca şikayet yağdı. Dizinin konusu ise sosyal medyanın konusu oldu.

115
Gel Dese Aşk'taki edepsiz sahneler pes dedirtti! Şikayet yağdı! - Sayfa 2

Kimse sınanmadığı aşkın masumu değildir sözüyle başlayan dizinin senaryosu pes dedirtti. Zengin, yakışıklı holding patronu olan Murat Düdenli'nin (Erkan Petekkaya) karısı Yasemin Düdenli'yi (Şebnem Bozoklu) kızının arkadaşı Bahar ile aldatması ekran başındakiler isyan ettirdi.

215
Gel Dese Aşk'taki edepsiz sahneler pes dedirtti! Şikayet yağdı! - Sayfa 3

Seyircinin en çok tepki gösterdiği konulardan biri de Murat'ın eşini kızı yaşındaki biriyle aldatmasının haklı gösterilmesi oldu.

315
Gel Dese Aşk'taki edepsiz sahneler pes dedirtti! Şikayet yağdı! - Sayfa 4

Senaryoya göre Yasemin, eşiyle pek ilgilenmeyen kendisini evine ve 2 kızına adamış, evhamlı ve dış görünüşüne çok önem vermeyen 2 çocuk annesi. Eşi Murat ise karısından yeterli ilgiyi göremediği için onu kızının arkadaşı Bahar ile aldatıyor.

415