Gündem
02 Ağu 2011 15:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:38

ATV'NİN AÇIKLAMASI KOLOĞLU'NU NEDEN TATMİN ETMEDİ?

"İstanbul'un Altınları" dizisiyle ilgili çıkan habere ATV tarafından yapılan açıklama Sina Koloğlu'nu tatmin etmedi...

 'İstanbul'un Altınları' dizisiyle ilgili Milliyet yazarı Sina Koloğlu'nun iddiasıyla ilgili ATV, 'Dizinin yayından kaldırılması iddiası doğru değil' açıklaması yapmıştı.

Koloğlu bugün köşesinde "Dizinin birinci bölümünü ATV yönetimi beğenmemiş ve tekrar çekilmesini istemiş. Bu nedenle dizinin yayın tarihi ileriye atılmış" diyerek iddiasını tekrarladı.

Koloğlu "ATV yönetiminin yaptığı açıklamada "Dizinin yayın tarihinin ilan edilen tarihten bir hafta sonraya alınması tamamen yayıncı ve kanalın ortak kararıdır" deniliyor" yazdığı köşesinde şöyle devam etti:

"Diziyi çeken şirketin ilk işi bu. Benim de ulaştığım bilgiler dizinin ilk bölümünde sorunlar yaşandığı yönünde. Onun için erteleme oldu. Ayrıca olabilir. İlk defa onların başına gelmiyor. Şimdi iş cuma günü yayınlanacak bölümde her şeyi unutturmak. Ben de yazdım Haluk Bilgiler ile Demet Akbağ imzalı dizi tutmak zorunda. Ha bir hafta önce, ha bir hafta sonra. Merak etmesinler hele bir istenilen izlenme oranını yakalasın, her şey unutulur."