Televizyon
01 Haz 2015 11:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:36

ATV'den yaz ekranına 3 dizi 3 yarışma!

ATV'nin yaz ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yeni yarışma ve dizileri belli oldu.

ATV’de yaz aylarında 3 yarışma ve 3 yeni dizi ekrana gelecek.

ATV'nin yaz ekranında ünlü oyuncu Şoray Uzun’un sunumuyla 'Döndür Şansını', Anıl İlter’in sunumuyla 'Cevap Sende' ve 'Kazan Kazan' yarışmalarıyla, yetimhane kızlarının hikayesini anlatan 'Kırgın Çiçekler', bir kabadayının yeni hayatını anlatan 'Aşk Zamanı' ve bir Trakya komedisi olan 'Günebakan' dizileri olacak.




DÖNDÜR ŞANSINI

Şoray Uzun’un sunduğu Döndür Şansını, sevilen ekran yüzlerini ve sanatçıları, yarışmacı çiftlerle eğlenceli oyunlarda buluşturuyor. Heyecanlı vezorlayıcı, ama bir o kadar da komik oyunlarda buluşan ünlüler ve yarışmacıçiftler, ekranların en eğlenceli yarışmasına imza atıyor. 

İşte yarışmacıların rakipleri olan ünlüler: Yavuz Seçkin, Ümit Karan, Bülent Serttaş, Savaş Kıran, Özlem Yıldız, Larissa Gacemer, Zeynep Mansur, Tuluğ Çizgen. Yarışmacı çiftler, 10 çeşit oyunda galip gelmek için ünlü isimlerle mücadele ediyor. 10 oyunu da başarıyla tamamlayan çiftler, final etabında büyük ödül olan araba için yarışıyor.



CEVAP SENDE

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ve ünlü oyuncu Anıl İlter’in sunuculuğunu üstleneceği ‘Cevap Sende’, bugüne kadar bilinen tüm yarışma ezberlerini bozacak. ‘Cevap Sende’nin üç ana felsefesi var: ‘Her şey bilgi değildir’, ‘Her şey halkın tam o anda ne düşündüğüne bağlıdır’ ve ‘Siz, içeriğin ta kendisisiniz’.  ‘Cevap Sende’de kazanmak için tek bir şeyi biliyor olmak yeterli: Halkın neyi seçeceğini… ‘Cevap Sende’ genel konuların dışında güncel olayların da, örneğin o gün oynanacak maçı hangi takımın kazanacağına dahil soruların da içinde olduğu, kişiyi düşünmeye teşvik eden eğlenceli ve interaktif bir yarışma. Bu yarışmada bilgiden ziyade öngörü, tahmin ve halkı iyi tanımak özellikleri yarışmacıları finale taşıyor.

KAZAN KAZAN

“Doğru” da deseniz “yanlış” da deseniz kazandıran yarışma “KazanKazan” ATV ekranlarında başlıyor… “Kazan Kazan”da ödüller, doğuran kazanlarda saklı…Partneriyle yarışan yarışmacılar birbirlerine destek olurken, sizler de bilginizi ekran karşısında eğlenerek ölçeceksiniz.



KIRGIN ÇİÇEKLER

Rüzgâr aileyi savurup gittiğinde geriye kırgın çiçekler kalır…

YAPIMCI: NTC MEDYA

OYUNCULAR: ÖZGÜR ÇEVİK (TOPRAK), İPEK KARAPINAR (FERİDE), BİRAN DAMLA YILMAZ (EYLÜL), MEHMET AYKAÇ (SERKAN), VEDA YURTSEVER (NAZAN), SACİDE TAŞANER (NERİMAN), ZEYNEP IRGAT (HEDİYE), GÖKÇE AKYILDIZ (SONGÜL), HAZAR MOTAN (CEMRE), ÇAĞLA IRMAK (KADER), ALEYNA SOLAKER (MERAL), ARİF DİREN (GÜNEY), NİL KESER (DEFNE), CANSU FIRINCI (KEMAL), DERYA ARTEMEL (MESUDE), ESMA YILMAZ (BÜŞRA), ZEYNEP PARLA (CANSU), ERDAL BİLİNGEN (TEVFİK), YUNUS EMRE TERZİOĞLU (CENK), DİLARA MÜCAVİROĞLU (ALEYNA), SEDA GÜNGÖR (MERVE), BURAK ASLAN (BURAK)

GENEL HİKAYE: Eylül 16’sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal’le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal’in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor,  Eylül’ü yetimhaneye teslim ediyor.Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat…  Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül’ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor.  O geceden itibaren Eylül’ün yetimhane günleri başlıyor.



AŞK ZAMANI

YAPIMCI: MEDYALAB

OYUNCULAR: YAVUZ BİNGÖL (ORHAN), DENİZ UĞUR (REYHAN), ALİ ERSAN DURU  (FİKRET), BEKİR AKSOY, BURCU BİNİCİ (SEMA), NİHAN BALYALI (EDA), MÜGE BAYRAMOĞLU (DERYA), BÜŞRA AYAYDIN, SARVEN ÇANKAR (LEVENT)

GENEL HİKAYE: Orhan, Türkiye’nin sayılı kabadayılarından biridir. Karısı Güliz, amansız bir hastalığın pençesine düşer ve ölüm döşeğindeyken Orhan’ı kanundışı işler yapmamaya tövbe ettirir. Orhan, karısının bu son isteğini kabul eder.  Babalar meclisini toplar ve kabadayılıktan ayrıldığını açıklar. Orhan’a şart koşarlar:  İstanbul’u terk edecek, bir daha ne bu şehre ne de eski işine geri dönemeyecektir. Orhan, bu şartları kabul eder. Orhan’la vedalaşmayan tek bir kişi vardır: O da ezeli rakibi olan Yahya… Orhan, Ege’de huzurlu bir kasaba bulur… Kızlarını da yanına alarak, bu güzelim Ege kasabasında, karısına söz verdiği gibi yeni bir hayata yelken açar. Acaba bu huzurlu kasaba, onun gibi eski bir kabadayıyı bağrına basacak mıdır? Belediye Başkanı Reyhan, Orhan kasabaya geldiğinde çok rahatsız olur.



GÜNEBAKAN

YAPIMCI: GANİ MÜJDE

OYUNCULAR: TARIK PABUÇÇUOĞLU, CEREN SOYLU, ÇAĞLAR SAYIN, SÜMEYRA KOÇ, İSMAİL EGE ŞAŞMAZ, ASUMAN DABAK, ULVİ ALACAKAPTAN 

GENEL HİKAYE: Trakya’nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya`yı belediye başkanının oğlu Fettah`la evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır… Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya'nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ta ki, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünceye kadar.