Televizyon
30 Eyl 2021 19:45 Son Güncelleme: 30 Eyl 2021 20:35

ATV’den o yapım şirketi hakkında suç duyurusu! ‘Adımızı kullanıp piyasayı dolandıran…’

Turkuvaz Medya’ya bağlı ATV, kurumun ismini kullanarak sinema ve TV sektöründen para toplayan yapım şirketi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Turkuvaz Medya Grubu’na bağlı ATV kanalı, Berna İçöz’ün sahibi olduğu Lokomotif Yapım Sanayi Tic. Ltd. Şti. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 ATV’den yapılan açıklamada söz konusu şirketin, ATV’nin adını kullanarak piyasadan para topladığının tespit edildiği belirtildi.

 ATV’den yapılan açıklamanın tamamı şöyle;

 “Berna İçöz’ün sahip olduğu Lokomotif Yapım Sanayi Tic. Ltd. Şti. tarafından ATV’de yayınlanmak üzere bir televizyon filmi yapılacağı yalan bilgisi kullanılara, sinema ve TV sektörü firmalarından ve piyasadan para toplandığını öğrenmiş bulunmaktayız.

 Ulaştığımız bilgilere göre, kurumumuz ve yöneticilerimizin isimleri dahi kullanılarak sahte yazışmalar ve sözleşmeler düzenlendiği tespit edilmiştir.

 Bu konu ile ilgili olarak, adımızı kullanıp piyasayı dolandıran Berna İçöz’ün sahip olduğu Lokomotif Yapım Sanayi Tic. Ltd. Şti hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

 Kurumumuzun bilgisi dışında gerçekleşen bu üzücü olayla ilgili hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna ve ilgili taraflara önemle duyururuz.

 Saygılarımızla…”