Televizyon
25 Eyl 2013 12:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

ATV'DE ''TAHT SAVAŞLARI'' BAŞLIYOR; VELİAHT KİM OLACAK? (MEDYARADAR- ÖZEL)

atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan yeni müzik yarışma programı “Veliaht” yakında başlıyor..

atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan yeni müzik yarışma programı “Veliaht”, tarihteki “Taht Savaşlarını” aratmayacak gibi görünüyor.

Türkiye’nin Starları, bu kez iddialı bir yarışma programında hem kendi “Veliaht”larını seçecek, hem koç’luk yaparak veliahtlarını çalıştıracak hem canlı yayında en hit şarkılarına düet yaparak performans sergileyecek hem de rakiplerinin veliaht adaylarına jüri üyesi olarak oy verecekler.

Her biri müzik dünyasının kendi alanında Kralları ve Kraliçeleri olarak tabir edilen ünlü müzisyenler, bir yandan kendi Veliaht’larının birincilik ipini göğüslemesi için çalışırken diğer yandan sanatçı arkadaşlarının veliahtlarına oy vererek hayatlarının en zor jüri üyeliği görevini yerine getirecekler.

atv ekranlarında heyecan fırtınası estirecek olan “Veliaht”, şimdiden magazin dünyasının gündemine oturacak gibi görünüyor. Tam bir görsel şölen ve müzik kalitesi ile seyircileri müziğe doyuracak olan “Veliaht”, her programda hem jüri olan hem de veliahtlarına koç’luk yapacak olan sanatçıların “Taht Savaşlarına” da sahne olacak.

Veliaht, daha Türkiye’de yayınlanmadan Fransa, Çin, Sırbistan, Vietnam ve Hırvatistan’ın önde gelen TV kanallarına İzzet Pinto’nun Ceo’su olduğu World Wıde Enternaınment tarafından "talent Hunters" ismiyle satıldı. Yapımcılığını Caner Erdem ve Haluk Şirin’in yaptığı yarışmada, Cengiz Kurtoğlu, Coşkun Sabah, Çelik, Deniz Seki, Emre Altuğ, Hande Yener, Kubat, Kutsi, Musa Eroğlu, Niran Ünsal, Nükhet Duru, Rafet El Roman, Ümit Besen, Yaşar gibi müziğin duayen isimleri kendilerinin seçtiği "Veliaht"larla en hit şarkılarına düet yapacaklar.Orkestrayı Metin Özülkü yönetecek.

Production House'un genel koordinatörlüğünü Demet Bulut, yayın koordinatörlüğünü ise Özgür Uzun yapıyor

MEDYARADAR- ÖZEL