Televizyon
07 Nis 2018 16:27 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:08

Atv'de reyting şoku! Hangi iddialı dizi final yapıyor? (Medyaradar/Özel)

Usta oyuncuların yer aldığı yapım reyting kurbanı oldu.

Atv ekranlarında 19 Mart Pazartesi günü izleyici karşısına çıkan Ay Yapım imzalı 8. Gün dizisi reytinglerde beklediği sonucu alamadı. Beklenen reyting oranının altında kalan 8. Gün dizisi, ilk bölümü ile reyting sıralamalarında 16. sırada yer bulabildi. 

8. Gün dizisi yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun yazdığı başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Sermet Yeşil, Gökçe Yanardağ ve Pınar Göktaş gibi başarılı isimlerin paylaştığı iddialı bir yapım olarak izleyici karşısına çıktı. Ancak Pazartesi akşamları reyting sıralamalarında birinciliği kaptırmayan Çukur dizisi 8. Gün dizisini gölgesinde bıraktı.



Dizi ilk bölümü ile Total de 2.97 reytingle 16. AB de 2.77 reytingle 14. ve ABC de ise 3.11 reyting ile 14. sırada yer alabildi. Yayınlanan diğer bölümler de başarıya ulaşması beklenilen 8. Gün dizisinden gün geçtikçe kötü haber gelmeye başladı. 2 Mart Pazartesi günü yayınlanan 3. bölümü, reyting sıralamasında 20. sıraya düştü. Reytingleri kötü giden dizinin dizinin 6. bölümü itibariyle ekrana veda edeceği öğrenildi.