Polemik & Kulis
15 Mayıs 2013 10:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

ATV'DE BOMBA GELİŞME! O SPİKERLER TAZMİNATSIZ KOVULDU! PEKİ SUÇLARI NE? (MEDYARADAR/ÖZEL)

ATV haber merkezinin 19 yıldır devam eden kahvaltı saati geleneği sunucularından Hilal Ergenekon ve İbrahim Güneş tazminatsız gönderildi.

ATV haber merkezinin 19 yıldır devam eden kahvaltı saati geleneği sunucularından Hilal Ergenekon ve İbrahim Güneş’in görevlerine geçtiğimiz hafta son verilmiş, Kahvaltı Haberleri’ni A haber spikeri Salih Nayman sunmaya başlamıştı.

Kahvaltı Haberleri’ndeki ani değişikliğin sebebi ise ikilinin Çarşamba günü yayınlanan programda yaptıklarıı "çay" ve "maaş" diyaloguydu.

BENİM MAAŞIM AZ AMA HİLAL’İNKİ..
 
Ergenekon’un Güneş’e "Bugün çayları İbrahim ısmarladı sayın seyirciler. Başta şaşırdık ama İbrahim’in maaşı yatmış. Onun için hepimize o ısmarlıyor çayları...  Ama rejidekilere ısmarlamamışsın." demesi üzerine Güneş "Benim maaşım birkaç asgari ücret tutuyor. Hilal’inki ise denkleştirememişler onunki yatmamış" diyalogları ikiliyi ekrandan etti.

İŞTE O DİYALOG-VİDEO

TAZMİNATSIZ KOVULDULAR

atv’nin görevlerine son verdiği Hilal Ergenekon ile İbrahim Güneş’in ekranlardan alınmasına karşın kanalda çalışmaya devam edecekleri konuşuluyordu.

Ancak yönetim iki ismin kanalla ilişiklerini kesme kararı aldı. Hilal Ergenekon ve İbrahim Güneş’in bu diyalogla "kurumu küçük düşürdükleri" gerekçesiyle 17.madde kapsamında tazminatsız olarak ilişikleri kesildi.

MEDYARADAR/ÖZEL