Televizyon
07 Tem 2018 10:40 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:44

ATV Avrupa’da yeni bir sağlık programı: Türkiye’ye Sağlık Yolu! (Medyaradar/Özel)

Yaz döneminde Atv Avrupa ekranlarında yeni bir sağlık programı başlıyor.

Hastalıkların teşhis ve tedavisindeki gelişmelerin her hafta alanında uzman hekimlerle konuşulacağı “Türkiye’ye Sağlık Yolu”nun ilk bölümü 8 Temmuz Pazar ekranlara gelecek.

TÜRKİYE’DE İYİLEŞME SELFİE’LERİ

Programın en dikkat çekici özelliklerinden biri “Türkiye'de İyileşme Selfie’leri" bölümü. Bu bölümde yurt dışında yaşayan ve Türkiye’ye tedavi için gelen hastaların neden ülkemizi tercih ettikleri kendi ağızlarından iyileşme hikayeleriyle izlenecek.

EKRANLARDA VE İNTERNETTE SAĞLIK REHBERİ

Türkiye'ye Sağlık Yolu, hem ekranlarda, hem de internette yurt dışındaki hastaların başvuru rehberi olmayı hedefliyor. Yurt dışında yaşayan hastalar, Türkiye’deki sağlık hizmetleri, teşhis ve tedavi imkanları konusunda öğrenmek istedikleri her bilgiye ATV Avrupa’nın yeni sağlık programı ile ulaşabilecek.. Bu amaçla hazırlanan programın www.saglikyolu90.comisimli portalı da; İngilizce, Arapça, Rusça gibi farklı dillerde hastalara ve hasta yakınlarına Türkiye'deki sağlık kuruluşları, hekimler, estetik ve diş  tedavileri gibi konularda arama yapma imkanı sunacak.

Genel Yayın Yönetmenliğini deneyimli sağlık editörü Esra Kazancıbaşı Öztekin’in, sunuculuğunu Fulya Çetin’in yaptığı program, Sağlık Adası Medya tarafından hazırlanıyor. Türkiye’ye Sağlık Yolu, her pazar Türkiye saatiyle 10.00’da ATV Avrupa ekranlarında olacak.



FULYA ÇETİN                                                                    ESRA KAZANCIBAŞI ÖZTEKİN