Magazin
15 Tem 2012 15:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:55

ATİYE KÜÇÜKÇEKMECE'Yİ SALLADI! GÖL FESTİVALİ SONA ERDİ

Küçükçekmece 7. Uluslararası Göl Festivali ünlü sanatçı Atiye'nin verdiği muhteşem konserle kapandı..

8 gün boyunca 9 ülkeden 250'den fazla konuğu biraraya getiren ve ünlü sanatçıların konserleriyle renklenen Göl Festivali'ne Atiye konseri damga vurdu. Ünlü sanatçı söylediği şarkılar ve dans şovuyla Küçükçekmecelileri coşturdu. Konsere Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, CIOFF Türkiye temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Konser öncesi Brezilya, Macaristan, Kanada, Polonya, Filistin, İtalya, Tayvan, ve Amerika'dan gelen konuklar son kez gösterilerini sahneledi. Değişik kültürlere özgü danslar katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

YÜREKLER ORTAK

Ardından ülke temsilcileri, CIOFF Türkiye Başkanı Savaş Tuğsavul ve CIOFF Türkiye Genel Sekreteri Muammer Aslan'a Başkan Aziz Yeniay tarafından teşekkür plaketi verildi. Başkan Yeniay, festivalde emeği geçen herkese teşekkür ederek, " 8 gün boyunca renkler ve kültürlere ev sahipliği yaptık. Festival; birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliktir. Burada, farklı dinler, diller, bayraklar var ama biliyoruz ki yürekler ortak. Konuklarımız, buradan sevgi ve muhabbetle ayrılacaklar. Festivalimiz, CIOFF'un  Türkiye'de ki iki uluslararası festivalinden birtanesi. Bu kapsamda CIOFF ailesine de teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İlçede inşa edilen 40 bin kişilik Arena'nın yılbaşında tamamlanacağını ifade eden Başkan Yeniay, Küçükçekmece'de artık festivallerin kış aylarında da yapılacağının müjdesini verdi.

Yeniay, programın devamında festivalin Türkiye ve dünyaya duyurulmasında emeği geçen yazılı ve görsel basın mensuplarına plaket verdi.

ATİYE İLE COŞTULAR

Geceye ise, genç şarkıcı Atiye'nin  verdiği coşku dolu konser damga vurdu. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Atiye, İngilizce ve Türkçe şarkılarından oluşan repertuarıyla adeta Küçükçekmece'yi salladı. Festivalde sahne almaktan dolayı onur duyduğunu ifade eden ünlü sanatçıya gecenin sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Levent uslu tarafından teşekkür plaketi verildi.