Gündem
15 Ağu 2023 13:28 Son Güncelleme: 15 Ağu 2023 13:31

Atilla Taş’ın CHP itirafları sosyal medyayı salladı! ‘Yıllar sonra anlayabildim…’

Atilla Taş, yayınladığı videoda, "Kendimi uyanık, akıllı sanıyordum. Bu ülkede aslında bir iktidar sorunu değil de bir muhalefet sorunu olduğunu ancak yıllar sonra anlayabildim." dedi.

Geçtiğimiz günlerde 'yıllarca partiye zarar gelmesin diye sustuğunu' belirten Şarkıcı Atilla Taş, CHP'li belediyelerle ilgili 'ihale' suçlamalarını gündeme getirmişti. Bugün de sosyal medya üzerinden bir video yayınlayan Taş, Türkiye'de bir muhalefet sorunu olduğunu dile getirdi.

Yayınladığı videoda, "Kendimi uyanık, akıllı sanıyordum. Bu ülkede aslında bir iktidar sorunu değil de bir muhalefet sorunu olduğunu ancak yıllar sonra anlayabildim" diyen Taş, "Şimdi ise görüyorum bir koltuk savaşı başlamış ama ahlaki ve moral üstünlüğü kaybetmek seçimi kaybetmekten daha beter" şeklinde konuştu.

Atilla Taş'ın açıklamaları şöyle:

"Bizleri kahreden seçim sonuçları bir kesimin Erdoğan nefretini ve Atatürk sevgisini kullanan ve başkaca bir marifetleri olmayan ranta düşmüş bazı sözde muhalif siyasetçilerin umurunda bile değiliz.

"KİM İSTER Kİ İKTİDARIN AĞIR YÜKÜNÜ MUHALEFETTE OLMANIN LÜKSÜ DURURKEN"

Maaşları yatmaya, ihaleleri dönmeye devam ediyor. Büyük paralar bu siyaset işlerinde üstelik iktidar olmanıza gerek bile yok. Kim ister ki iktidarın ağır yükünü muhalefette olmanın lüksü dururken.

Şimdi ise görüyorum bir koltuk savaşı başlamış ama ahlaki ve moral üstünlüğü kaybetmek seçimi kaybetmekten daha beter.

Son seçimin kazananı belli ama ne hikmetse kaybedeni yok. Bu ülkede aslında bir iktidar sorunu değil de bir muhalefet sorunu olduğunu ancak yıllar sonra anlayabildim.

Kendimi uyanık, akıllı sanıyordum hep. Partizanlık olayını artık bir kenara bırakıyorum."

ETİKETLER
#atilla taş #chp