Gündem
27 Mar 2011 17:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:10

ATİLLA SERTEL GÖREVE DEVAM EDECEK!

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı olan TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, görevine devam edecek..

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun Ordu’da gerçekleştirdiği 33. Başkanlar Konseyi Toplantısı’nda TGF’nin Genel Başkanlığı’nı yürüten Atilla Sertel’in CHP İzmir 2. Bölgeden milletvekili aday adaylığı konusu da gündeme geldi.

Sertel’in aday adaylığını değerlendiren TGF Başkanlar Konseyi ve yönetim kurulu, Genel Başkan Atilla Sertel’in tüm yetkilerini yönetim kuruluna devrederek, milletvekili seçildiği güne kadar başkanlığa devamı yönünde karar aldı.

TGF Başkanlar Konseyi, yasa gereği genel başkanın istifa etmesine gerek olmadığını belirterek, Atilla Sertel’in görevine devam edip etmeyeceğini Başkanlar Konsey üyelerinin oylarına sundu.

Oylama sonucunda TGF Genel Başkanı Atilla Sertel’in, istifa etmesine gerek olmadığı, yetkilerini TGF yönetim kuruluna devrederek seçildiği takdirde 13 Haziran 2011 tarihine kadar görevine devam etmesine karar verildi.

Kararın ardından TGF üyesi cemiyet başkanlarına yönelik bir teşekkür konuşması yapan Genel Başkan Atilla Sertel, “Sizlerin oylarıyla seçildiğim ve iki yılı aşkın bir süredir yürüttüğüm Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığım süresince hangi düşünceden olursa olsun, hangi siyasi partiye mensup olursa olsun herkese ve bütün kurumlara eşit mesafede davrandım. Bizim duruşumuz diktir, yolumuz doğrudur. İçinde olmaktan büyük şeref duyduğum bu camiayı asla unutmam asla arkamı dönmem. Camiamız için hayırlısı ne ise o olsun” dedi.