Magazin
22 Ağu 2020 12:56 Son Güncelleme: 22 Ağu 2020 13:00

Athena Gökhan Türkiye'nin ekonomisi hakkında konuştu! "Çok üzülüyorum"

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik durum hakkında konuşan Özoğuz, önceki akşam trafikte sohbet ettiği basın mensuplarına, "Ekonomik durumumuz ortada. Çok üzülüyorum" sözleri ile yanıt verdi.

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, önceki akşam trafikte görüntülendi. Camını açarak basın mensuplarıyla sohbet eden Özoğuz, Türkiye'nin ekonomisi hakkında konuştu. Gündemle alakalı yaptığı paylaşımlardan dolayı sıkça adından söz ettiren ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, dolar ve euro'nun yükselişinden bahsederken "Ekonomimizi çok üzülüyorum" dedi.

"HER ÜRÜN HER MAL DOLARA BAĞLI"

Dolar ve euro'nun çok yüksek olduğunu ifade eden Özoğuz, "Ekonomik durumumuz ortada. Çok üzülüyorum. Zor zamanlar geçecek inşallah. Ülkemizde dolara dokunmayan hiçbir şey yok. Mesela, 'Maaşı dolarla mı alıyorsun?' gibi bir soru çok abes. Türkiye'de her ürün ve mal dolara bağlı" yorumunda bulundu.

"ÇOCUĞUMU OKULA GÖNDERMEM"

21 Eylül'de okulların açılacak olması hakkında da konuşan Özoğuz, "Ben çocuğumu okula göndermem. Çocuklar hijyen konusuna ne kadar dikkat edebilir?" açıklamasında bulundu.