Televizyon
10 Kas 2019 17:00 Son Güncelleme: 10 Kas 2019 17:58

Atatürk'e büyük saygı! Spiker haberleri ayakta sundu!

Ölümünün 81. yıl dönümünde tüm yurtta sevgi ve saygı ile anılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e saygı için, Güney Kore'de televizyon kanalında sunucu haberleri ayakta sundu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81'inci yılında, tüm yurtta saygı ve sevgiyle anıldı. Ulu Önder'in sevgisi ülke sınırlarını aşarak Güney Kore'ye kadar uzandı.

"TÜRKİYE'NİN KURUCUSU" DİYEREK BÜLTENE BAŞLADI
Güney Kore'de bir televizyon kanalında sunucu, 10 Kasım'da Atatürk'e saygı için haberleri ayakta sundu. Haber bülteninin başında, Atatürk'e saygı göstermek için haberleri ayakta sunacağını belirten sunucu, Atatürk'ten "Türkiye'nin kurucusu" şeklinde bahsetti. Haber sunucusu, bültendeki ilk haber de Atatürk ile ilgili konuya yer verdi.

İSPANYOL DEVİ DE ULU ÖNDER'İ ANDI
İspanyol devi Barcelona Kulübü de Twitter'dan yaptığı paylaşımla Büyük Önder'i andı. Dev klüp, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde sponsoru olduğu Beko'nun Atatürk için hazırladığı reklam filmini alıntılayarak, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ü saygıyla anıyoruz #10Kasım" yazdı.