Gündem
29 Haz 2016 10:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:21

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıya ünlülerden tepki yağdı: "Cehennemde bile bulacağım sizi!"

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı sonrası sosyal medya siyahlara büründü, herkesin paylaşımında teröre lanet vardı.

Önceki akşam İstanbul yine terör saldırısı korkusunu yaşadı. Önceki akşam saat 22 sularında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısı sonucu onlarca vatandaşımız hayatını kaybederken, yüzlercesi de yaralandı. Bu kahredici gelişme sonrası sosyal medya siyahlara büründü. Her terör saldırısı sonrasında olduğu gibi ünlü isimler hesaplarını karartırken verdikleri mesajlarla terörü bir kez daha lanetledi. İşte ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından İstanbul’daki saldırıyla ilgili paylaşımları.

Birce Akalay
Bu acı,bu korku çok fazla bize.Bu gece bir felaketler yekününün karanlığı çöktü ruhlarımıza.Sağım solum kapkara,bunca emanet can artık yok!!! Yok işte yok!Geniş resimlerden bakarken şizofren gibi ölümü yok sayamayız.Ancak ölümün karanlığında yok olup geniş resime bakmaktan kendimizi ala koyamayız..Bu ne yaman çelişkidir,ne bahtsız bir halet-i ruhiyedir koca bir millet için.Aklı korumak zor..Korkma..Korkma..Korkma..

Arda Turan
‘Yine ciğerlerimiz yandı. Başımız sağ olsun Türkiye'm. Bu acılara sebep olanlar kahrolsun!'

Sinan Akçıl
Öldüğünüz cehennemde bile bulacağım sizi oğlum…Rahat olmadığınızdan emin olmak için.#katiller

Enrique İglesias
Kalbim seninle İstanbul. Dualarımız bu korkunç trajediyi yaşayan Türkiye ve dünyada terör şiddetinden etkilenen herkes için.

Sibel Can
Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bu hain saldırıda hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ailelerine Allah büyük sabır ve dayanma gücü versin.

Deniz Akkaya



Şeyma Subaşı
Diyecek hiçbir şey yok… Terörü lanetliyoruz! Allah rahmet eylesin.. Hepimizin başı sağ olsun…

Kenan Sofuoğlu
‘Türkiye’nin büyümesini bu tür hain saldırılarla durduramazsınız, vakit birlik vakti Rabbim birliğimizi bozmasın..Saldırıda hayatini kaybedenlere Allah tan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim..'

Emina Sandal



Ece Erken
Alişan’ın sayfasında görüp paylaştım sonra sildim, 1-2 gerizekalı hani yalandı, patlamayı yalanlamıştın ne oldu yazmış? Bak gerizekalı kardeşim öncelikle sabaha kadar uyumadım! Canımız yanıyorken, ölen kardeşlerimize dua etmek, üzülmek varken sen yine nerden ne bulurumun peşindesin! Ondan senden hiç bi halt olmamış,olmaz! Bu fotoyu koymamdaki amaç şuydu! Durumun ne kadar vahim olduğu belli olmadan Belçika’da olan saldırının fotolarını bizdeki patlama gibi göstermeye çalışmalarıydı!Canımızı daha çok yakmalarına izin vermeyin dememdi! Ama sen kalkıp saldırıyı yalanladın diyorsun! Allah sana ve senin gibilere akıl,fikir versin! YAZIK! Daha çok şey söylerdim de dua et beni çoluk,çocuk da takip ediyor! Sen anladın!

Gülben Ergen



İlker Kaleli
Çaresizim.. Söylecek lafım, kuracak cümlem yok. Kayıp gidiyor herşey elimizden, ölerek, acıyarak… Çok acıyarak… Lanet olsun.

Alişan
Maalesef ölü sayısı artıyor:( Son açıklanan 28  şehidimiz var.) Allah sabır versin ölenlerin yakınlarına ve sayfamda hala salak salak şeyler yazan şerefsizler, Allah sizin de belanızı versin. Terörü destekleyen ve bu durumdan nemalanmaya çalışan kim varsa lanet olsun..Allah ülkemizi ve bizleri korusun.

Naomi Campbell
Dualarım ve sevgim seninle İstanbul



Tim Cook – Apple CEO’su
Dualarımız Türk halkı için #Istanbul