Televizyon
25 Nis 2022 21:00 Son Güncelleme: 25 Nis 2022 21:13

Atatürk dizisinde Ali Rıza Bey'i oynayacak isim belli oldu!

Türkiye’de yayın hayatına başlayacak Disney Plus’ın Atatürk’ü anlatacak dizisinde ‘Ali Rıza Efendi’yi Mehmet Günsür canlandıracak.

Türkiye’de 14 Haziran’da yayına başlayacak dijital içerik platformu Disney Plus’ta Atatürk dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Tv100'ün haberine göre; Günsür, Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer alacağı Atatürk dizisinde Ali Rıza Efendi’yi canlandıracak. Zübeyde Hanım rolünü Songül Öden üstlenecek.

O3 MEDYA ÜSTLENİYOR

6 bölümlük mini dizi formatında yayınlanacak dizinin yönetmen koltuğunda “7. Koğuştaki Mucize”nin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin yer alacak. Yapımcı olarak Netflix’te beğeni toplayan ‘Kulüp’, ‘Hakan: Muhafız’ gibi dizilerle bilinen ‘İstanbullu Gelin’, ‘Vatanım Sensin’ ve ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ gibi yapımların arkasındaki O3 Medya üstlenecek.

Aras Bulut İynemli’nin Atatürk rolünü canlandıracağı dizinin kadrosunda Hollywood’un yıldız ismi Emma Watson’ı katılmıştı. Dizinin müzikleri ise “Aslan Kral” ve “Dune” “Inception” filmlerinin müzikleriyle Oscar ödülüne layık görülen Hans Zimmer tarafından geliştirilecek.