Televizyon
17 Eki 2011 14:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:54

ATATÜRK DİKTATÖRDÜ! BEYAZ TV EKRANLARINDA ŞOK SÖZLER!

Beyaz TV'de yayınlanan 'Ve Gol' programında önce Adnan Aybaba ardından Selçuk Yula büyük gaflara imza attılar.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ve Gol ’e Adnan Aybaba’nın "Biz ne çocuğuyuz" sözleri damgasını vurdu. Eski hakem Bünyamin Gezer’i değerlendiren Rasim Ozan Kütahyalı "Bünyamin Gezer has köy kasaba çocuğu. Bunu da gurur duyarak söylüyorum. Anadolu çocuğudur." dedi.

"SÖYLEMESİ AYIP BİZ NE ÇOCUĞUYUZ?"
Rasim Ozan Kütahyalı’nın sözlerine ise Adnan Aybaba’dan şok bir yanıt geldi. "Bünyamin Gezer Anadolu çocuğu ise biz ne çocuğuyuz? Bunu da kaldır ama. Söylemesi ayıp ama biz ne çocuğuyuz?" sorusunu Rasim Ozan’a yönelten Adnan Aybaba stüdyoda bulunan herkesi şok etti.

ÜNAL AYSAL’DAN ALİ ŞEN’E BÜYÜK TEPKİ
Beyaz Tv’ye özel bir röportaj veren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen’in sık sık Galatasaray’a yardımcı olduğunu dillendirmesine tepki göstererek "Sayın Ali Şen kendi kulübü ile daha Fenerbahçe’nin sorunları ile ilgilenirse kulübü sıkıntıları daha rahat atlatabilir. Diğer kulüplere bulaşarak, başka bir kulübün sıkıntıları giderilemez. Bunu hatırlatmak isterim." dedi.

YULA’DAN ATATÜRK GAFI
Ve Gol’un futbol yorumcusu Selçuk Yula ise canlı yayında , Atatürk’e önce "diktatör" dedi, Rasim Ozan Kütahyalı’nın uyarısı sonrası iyi bir lider diyerek bu gafını düzeltti.