Atatürk detayı dikkat çekti! Bahçeli'ye doğum gününde hediye 3 özel silah

1 Ocak 2024 yılında 76 yaşına girecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye partililerden çok özel hediyeler geldi. Bahçeli’nin yaklaşan doğum günü öncesinde hediye takdimi için sıraya girdi. Genel Başkan Yardımcıları, İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın ile Meclis İdare Amiri Sermet Atay, Bahçeli’ye özel yapım silah hediye etti.

Atatürk detayı dikkat çekti! Bahçeli'ye doğum gününde hediye 3 özel silah - Sayfa 1

YALÇIN’DAN YERLİ ÜRETİM SİLAH

Yalçın, 1 Ocak'ta 76 yaşına basacak olan Bahçeli’ye yerli üretim silah hediye etti. Silahın kenarlarına tuğra ve bahçelinin gençlik fotoğrafları işlendi. Kabzasına ise sağlı sollu 7 Ağustos 2016’da gerçekleştirilen yeni kapı mitinginden fotoğraflarına yer verildi.

13
Atatürk detayı dikkat çekti! Bahçeli'ye doğum gününde hediye 3 özel silah - Sayfa 2

EL İŞLEMELİ MİLLİ YAPIM SİLAH

Bahçeli’ye bir silah da meclis idare amiri Sermet Atay’dan geldi. Özel işlemeli milli yapım silahın üzerinde el işlemesi bulunuyor.

Ceviz kabzasında Bahçeli’nin fotoğrafı, Türk bayrağı ve üç hilal bulunuyor.

23
Atatürk detayı dikkat çekti! Bahçeli'ye doğum gününde hediye 3 özel silah - Sayfa 3

ATATÜRK DETAYI

Bir diğer genel başkan yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ise Bahçeli’ye 1892 yapımı Amerikan silahı hediye etti. Beş patlar silah Mustafa Kemal Atatürk’ün Sabiha Gökçen’e hediye ettiği ve anıtkabirde sergilenen silahın aynısı olma özelliğini de taşıyor.

33