Televizyon
26 Mar 2013 12:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

ATALAY DEMİRCİ'NİN GÖSTERİSİ ÇALINTI ÇIKTI! VİDEO

Yetenek Sizsiniz'de ekran başındaki milyonları gülmekten kırıp geçiren Atalay Demirci'nin stand-up gösterisi çalıntı çıktı.

Yetenek Sizsiniz’de ekran başındaki milyonları gülmekten kırıp geçiren Atalay Demirci’nin stand-up gösterisi çalıntı çıktı.

Rotahaber’in haberine göre, Atalay Demirci’nin vücut diliyle ilgili yaptığı espiriler Ahmet Şerif İzgören’in 2003 yılında yayınladığı video ile birebir örtüşüyor.

Hemen hemen tüm Türkiye’nin izlediği ve tanıdığı Atalay Demirci’nin stand-up gösterilerinde anlattıkları ile beden dili uzmanı Ahmet Şerif’in ilginç bir bağlantısı var.

Beden dili tüm dünyada aynıdır ama farklı yorumlanır Atalay Demirci’nin bu konu üzerinden yola çıkarak anlattığı özellikle İtalyanca ile Türkçe arasındaki beden dili farkının birebir Ahmet Şerif İzgören’in anlattıklarıyla aynı olması dikkat çekti.

Atalay Demirci final gösterisindeki performası ile Ahmet Şerif İzgören’i taklit mi etti yoksa esinlendi mi bilinmez ama iki video arasındaki öylesine benzerlikler var ki videoyu izleyenler kendisini Atalay Demirci’nin gösterisi çalıntıymış demekten alamıyor…

İşte Atalay Demirci ile Ahmet Şerif İzgören’in karşılaştırmalı görüntüleri:

İŞTE O GÖSTERİ VİDEO