Televizyon
26 Nis 2016 09:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:28

Atakan Semih'i söyledi, Survivor'da elemeye kimler kaldı?

Survivor'da elemeye kimler kaldı sorusu dün akşam yanıt buldu.Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Atakan elemeye kalacak bir ismi söyledi.

Survivor'da büyük heyecan dün akşam da devam etti. Survivor'da elemeye kalan sonismi bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Atakan belirledi. Atakan eleme içinSemih’in ismini söyledi.
Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih elemeye kaldı.

 Survivor yayınında birleşme partisi değişikliği
TV8’de cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı akşamları olmak üzere haftada 5 gün yayınlanan Survivor yarışması bu haftaya özel Perşembe akşamı da ekrana gelecek. Salı akşamı ünlüler ve gönüllüler takımlarından eleme adayı olan 4 yarışmacıdan birinin veda edeceği Survivor’da hafta sonu ise birleşme partisi heyecanı yaşanacak.

Program bu hafta birleşme partisinin olacak olması sebebiyle perşembe günü de ekrana gelecek. Survivor birleşme partisi ise 1 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak ve birleşmeden sonra tüm yarışmacılar aynı adada mücadele edecek. Survivor birleşme partisinde ise yarışmacıları müzik yarışması sürprizi bekliyor. Ayrıca 3 Adam’ın Survivor adasında çektiği skeçlerde hafta sonu ekrana gelecek.

Survivor’da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden takım olan ünlülerden Tuğba Özay, ada konseyinde ilk eleme adayı olarak yazıldı. Geçen hafta ise gönüllüler takımından Gizem Kerimoğlu ve Serkay eleme adayı olmuştu.

Survivor'da da bu hafta gerginlik devam edecek. Gönüllüler Takımı'ndan, Ünlüler Takımı'na geçen Semih bu kez de Atakan ile mi kavga edecek. Survivor'ın yayınlanan son bölüm fragmanında Yunus Günce'nin de Semih hakkında ağır sözler söylediği görülüyor.

Survivor'da bu hafta ödül oyunları bitiyor ve eleme heyecanı başlıyor. Survivor'da son bölümde dün akşam rüya gibi bir mekanda kişisel bakım ve yiyecek ödülü kazanan ünlüler takımı, duş yapma ve tropik meyvelerle dolu bir menünün kazananı oldu. Survivor 2016'da eleme sistemi değişti tüm hesaplar altüst oldu. Peki Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Daha önce Survivor'da SMS oylaması yapılıyor sonra elenecek isim çıkıyordu. Bundan böyle adaylar belirlendikten sonra SMS oylaması yapılacak. Bu da tüm hesapları altüst edecek. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı detaylar. Survivor 2016'da gün geçtikçe heyecan artıyor. Nefes kesen Ünlüler Gönüllüler mücadelesi izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. TV8 ekranında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor'da bu hafta ödül oyununu kim kazanacak.