Magazin
19 Eyl 2011 11:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:49

ATA DEMİRER'E AĞIR SUÇLAMA!

İddia magazin gündemini çok meşgul edecek.

Borak-Kreuzberg Kaplanı adlı filmin hazırlığını sürdüren Yavuz Seçkin, yakında Berlin Kaplan'ı filmini gösterime sunacak Ata Demirer?i proje çalmakla suçladı. Ata Demirer'in Almanya'da "Berlin Kaplanı" filminin hazırlıkları sürüyor. Filmin, Yavuz Seçkin'in 3 yıldır üzerinde çalıştığı, Türkler'in Berlin'de en yoğun yaşadığı Kreuzberg'ten esinlenerek adını "Borak-Kreuzberg Kaplanı" koyduğu filmiyle benzerliği magazin gündemine bomba gibi düştü.

İki projede de isimlerinin benzerliğinin yanı sıra Almanya'da geçiyor olması Yavuz Seçkin'i çileden çıkardı.

Yavuz Seçkin bu benzerlik hakkında ilk kez konuştu. Ünlü komedyen içini şöyle döktü: "Benden önce başkaları da bu benzerliği görmüşler. Görülmeyecek gibi değil ki kliplerim 1 milyon kere izlenmiş. Bu benim TV8'de başladığım hala da üzerine 6 klip çektiğim bir proje. Porche'yi kaplan araba yaptım. 70 bin TL masraf yaptım. Şu anda sadece bu benzerlikten dolayı çark etmelerini istiyorum. Yoksa zarar verecek. Ata Demirer'in buna ihtiyacı yok ki."
Karakterin dikkatlerini çekmediğini belirttiklerini anlatan Seçkin, "Bu karakter 1 milyon kişinin dikkatini çekip internette izlenmiş. Bu karakter İbo Sov'da, Burcu Esmersoy'da, Saba Tümer'de çıkmış. Kreuzberg Kaplanı diyorum. Araba yaptırdım diyorum Bunu sen görmediysen bizim suçumuz mu?" dedi.

Karşı tarafın marka tescil için müracat ettiklerini söyleyen Seçkin, "Ben 2010 yılının Şubat ayında noterde Kreuzberg Kaplanı benimdir diye tescil ettirdim" diye konuştu. Ata Demirer ile karşı karşıya gelmediklerini açıklayan Seçkin sözlerini şöyle sürdürdü:

ARKAMDA BKM YOK

"Onların dönüşüne göre adım atacağım. Konuşmayla çözülemezse belgelerle mahkemede konuşuruz. Şuandaki durumun ne kadar ters olduğunu biliyorlarsa dönmeleri lazım. Komik ormanda başka vahşi bir hayvan da mı kalmadı? Kaplan yapma Berlin leoparı yap. Derler ki sen de filmi yap ama ben Mart'ta yapabilirim. Para biriktiriyorum. Benim arkamda BKM yok. Kendi gücümle sahneye çıkıyorum, stand up yapıp para biriktiriyorum. Bir film 3 milyon dolar. Ha deyince de olmuyor. Alt yapsını çalıştım. Müziklerini bitirdim. Aralık ayında Bodrak Kreusberg kaplanı diye albümü çıkıyor. Sen benim markama zarar veriyorsun. Senden sonra filmi çeksem inandırıcı olur mu? Bu emeklerim ne olacak."

Seçkin iki filmdeki karakter benzerliği hakkında ise "Bizim karakterimiz Berlin'de sokaklarda kavga ederek büyümüş. Cinayetten hapse düşmüş hapiste de kavga etmiş bir karakterdir. Yok bizimi ki boksör seninki popçu diyorlar. Benimki de karateci ne olacak .Benzerlikleri madde madde çıkartırım. Karşılıklı bayağı var. Sadece boksor popçu değil. Benimki de kavgacı" dedi.

PORSCHE'Yİ ALTIN RENGİNE BOYATTI

Yavuz Seçkin, 'Borak -Kreuzberg Kaplanı' adlı filmi için 1982 model bir Porsche'yi altın rengine boyattı. Plakası da 24 ayar. Dört ay önce bir oto boyacısına verdiği Porsche'sini önceki gün teslim alan Seçkin, istediği otomobile kavuşmak için 70 bin dolar harcadı.

 Okan IŞIK-BUGÜN