Ata Demirer'den yıllar sonra Avrupa Yakası itirafı

Ünlü komedyen Ata Demirer, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ata Demirer çocuk yıllarıyla ve Avrupa Yakası dizisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ata Demirer'den yıllar sonra Avrupa Yakası itirafı - Sayfa 1

Ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer, bir dönem rol aldığı komedi dizisi 'Avrupa Yakası' hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Dizi için kendisine gelen ilk teklifi reddettiğini söyleyen Demirer, "Hata etmişim. Platoya gittiğimde kararım değişti. İyi ki rol almışım. Benim hayatıma yeni bir dönüm noktası kattı" dedi.

18
Ata Demirer'den yıllar sonra Avrupa Yakası itirafı - Sayfa 2

"HEM ÇOCUK, HEM DE ŞİŞKO OLMAK ZOR"

Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan Demirer, yalnız bir çocukluk geçirdiğini ifade etti. 48 yaşındaki oyuncu, "Biraz yalnızlığı tercih eden bir çocukmuşum, annem öyle söylüyor. Çünkü hem çocuk olup, hem şişko olmak çok zor bir şeydi. Hacivat ile Karagöz’ün dünyası, dadı, falcı, külhanbeyi, mahallenin delisi bunların hepsini yaşadım, içinde büyüdüm. Çocukluğum kendi kendimi eğlendirmekle başladı. Bursa’ya borçluyum, çocukluğumun Bursa’sı çok renkli, çok katmanlıydı. Osmanlı da var içinde, Zeki Müren de var, Müzeyyen Senar da var, güvercinler var, klavyeler var, Roman mahallesi var. O katmanların içinde büyüdüm." dedi.

28
Ata Demirer'den yıllar sonra Avrupa Yakası itirafı - Sayfa 3

"20-30 YIL SONRA TEŞEKKÜR EDECEĞİZ"

Demirer, "Şimdiki çocukların biraz şanssızlığı; bu tip alaturka, insani ve geleneksel renklerden uzak büyümek zorunda kalıyorlar. Sıkışıyorlar biraz. Ama onlarda da başka yetenekler çıkacak ortaya. 20-30 yıl sonra onlara teşekkür edeceğiz. Belki insan ömrünü 100 yılın üstüne çıkaracaklar buldukları şeylerle" açıklamasını yaptı.

38
Ata Demirer'den yıllar sonra Avrupa Yakası itirafı - Sayfa 4

"BUNLAR BANA YETİYOR"

Mutlu bir insan olduğunu söyleyen Ata Demirer, "Hayata çok şükrediyorum, hayat beni çok mutlu etti. Aslında ben mutlu bir insanım. Yani benim mutluluğum belirli bazı şeylere bağlı. Çok fazla bir şey değil, yeteneklerimi doğru aksettirebileceğim bir iş, o işin sonuçların seyretmek, o işlerden sonra başka bir işe hazırlanırken de sevdiğim coğrafyada yaşamak. Bir gün Karaköy’e yürüyüş yapmak, sevdiğim balıkçıdan balık almak, bazen denizde olmak, teknede olmak, dalış yapmak, köpeğimle oynamak, kuş yetiştirmek, seyahat etmek... Bunlar yetiyor bana. İnsan seviyorum, eve insan gelsin gitsin. Ve sağlık" ifadelerini kullandı.

48