Gündem
23 Şub 2012 17:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:22

ATA DEMİRER FERDİ TAYFUR'A TAZMİNAT DAVASI AÇIYOR!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Ata Demirer, Ferdi Tayfur'un açıklamalarının iftira ve saldırı boyutuna geldiğini ve dava açacağını söyledi.

Ata Demirer-Ferdi Tayfur arasında yaşanan Berlin Kaplanı kavgası Kanaltürk'te bugün yayınlanan 2.Sayfa programında yayınlanan görüntülerle doruğa çıktı. Demirer, yaptığı açıklamayla Tayfur’un iddialarının "iftira ve saldırı" boyutuna geldiği ifade edilirken, BKM Film de Demirer’e destek verdi. Filmin yapımcısı olan BKM Film, Ferdi Tayfur ve benzeri açıklamalarda bulunan Yavuz Seçkin’e dava açacağını açıkladı.

İŞTE ATA DEMİRER VE BKM FİLM’İN AÇIKLAMALARI

MEDYA VE KAMUOYUNUN DİKKATİNE
Sayın Ferdi Tayfur’un şahsım ve “Berlin Kaplanı” filmim ile ilgili haksız iddiaları iftira ve saldırı boyutuna gelmiştir. Ferdi Tayfur’un şahsımla ve filmimle ilgili iddialarının tamamı asılsızdır, gerçek dışıdır. Bu sebeple, avukatım Aydın Kurban tarafından Sayın Ferdi Tayfur hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Bu iftira ve saldırılar beni son derece üzmüştür. Bu nedenle, konunun mahkemelerce incelenerek gerçeğin bir an önce yasal olarak da ortaya konmasını beklemekteyim.

Saygılarımla
ATA DEMİRER
 
BKM Film de, Ferdi Tayfur ve Yavuz Seçkin’in  "BERLİN KAPLANI" filmiyle ilgili asılsız iddiaları nedeniyle mahkemeye başvuruyor. BKM Film’in avukatı Nazli Selek tarafından, BKM adına, filmin hak sahibi sıfatıyla, iddiaların doğru olmadığının tespiti ve iddia sahiplerinin hukuka aykırı fiillerinin önlenmesi talebiyle tazminat hakları saklı olarak dava açmak üzere yasal süreç başlatıldı.

Uzun süredir konuyla ilgili "eser sahibi" oldukları iddiasıyla mahkeye başvuracaklarını belirten Tayfur ve Seçkin tarafından ne BKM Film’e ne de Ata Demirer’e henüz bir tebligat ulaşmadığını da belirtmek isteriz.

Saygılarımızla
BKM Film

MEDYARADAR/ÖZEL