Televizyon
23 Mar 2022 13:54 Son Güncelleme: 23 Mar 2022 14:12

Astrolog Aycan Balan’ın dedikleri bir bir çıktı! Uçak kazası, deprem, patlama…

tv100.com astroloji yazarı Aycan Balan, önceki gün yayınlanan '21-27 Mart Haftasında Gökyüzü Enerjisi burçlar için neler söylüyor?' adlı yazısı ve dün tv100 canlı yayınında gezegenlerin konumuna göre yaptığı yorum ve uyarıların birçoğu gerçekleşti.

Astrolog Aycan Balan, 21 Mart'ta tv100'deki sabah erken saatlerinde yayınlanan yazısında bu haftaya dikkat çekerek deprem, patlamalar, uçak kazaları, isyan ve ayaklanmalar, teknoloji ile ilgili olabilecek aksaklıkların yaşanabileceğini belirtmişti. Balan dün ise tv100 canlı yayınında bugün için Türkiye'de depremler beklediğini söylemişti.

ÇİN'DE UÇAK DÜŞTÜ

Dün sabah saatlerinde Çin'de China Eastern Havayolları'na ait 133 kişi taşıyan Boeing 737 yolcu uçağı Guangşi eyaletinde düştü. Yangının da çıktığı bölgeye ekipler sevk edildi. Çin medyasının bu sabah verdiği bilgilere göre uçakta kurtulan olmadı.

BURSA'DA 2 KEZ DEPREM OLDU

Astrolog Aycan Balan, dün tv100 canlı yayınında bugün için Türkiye'de depremler beklediğini söylemişti.

Bugün Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde sabah saatlerinde 3.9, akşam saatlerinde ise 4.3 büyüklüğünde 2 ayrı deprem meydana geldi. Ayrıca Muğla'nın Datça ilçesinde 4.1 şiddetin deprem oldu.

BİNGÖL'DE PATLAMA

Bingöl'de Özel Hareket Şube Müdürlüğünde patlama meydana geldi. Patlama sonucu 2 askerimiz şehit oldu.

İSPANYA'DA AYAKLANMA

İspanya'da yüksek maliyetlere ve düşük kar paylarına karşı hükümetten çözüm talep eden 100 binden fazla çiftçi, başkent Madrid sokaklarında protesto gösterileri düzenledi.