Aslıhan Doğan'dan Arda Turan açıklaması: Lütfen...

İstanbul'da bir bankanın müdürü Seçil Erzan ve beraberindeki 6 sanık aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Muslera gibi isimleri dolandırmak suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. 7.5 milyon dolarını kaptıran Arda Turan'ın mahkemeye delil olarak sunduğu banka müdürüyle olan konuşma kaydında, "Seçil ben ne yapacağım? Karıma şimdi ne diyeceğim?" dediği görülmüştü. Turan'ın eşi Aslıhan Doğan sessizliğini bozarken, "Konu yargıda, benim konuşmam hiç doğru olmaz. Bana bunları sormayın olur mu?" dedi.

Aslıhan Doğan'dan Arda Turan açıklaması: Lütfen... - Sayfa 1

Aslıhan Doğan Turan, eşinin dolandırıldığı haberlerinin ardından ilk kez Bebek'te objektiflere takıldı. Turan, eşi Arda Turan'ın eski banka müdürü Seçil Erzan tarafından 13 milyon 900 bin dolar dolandırılmasıyla ilgili sorular hakkında konuşmak istemedi. 

15
Aslıhan Doğan'dan Arda Turan açıklaması: Lütfen... - Sayfa 2

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, Bebek'te görüntülendi.

25
Aslıhan Doğan'dan Arda Turan açıklaması: Lütfen... - Sayfa 3

"KONU YARGIDA, KONUŞMAM DOĞRU OLMAZ"
Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan'ın eski banka müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılmasıyla ilgili sorulara ilişkin "Lütfen... Ben. o konulara hiç girmeyeyim. Zaten Arda gerekli açıklamayı yaptı. Benden de bir kaç yer röportaj istedi ancak geri çevirdim. Konu yargıda, benim konuşmam hiç doğru olmaz. Bana bunları sormayın olur mu? Şu an bir yere yetişmeye çalışıyorum, çok teşekkürler" diyerek konuşmayacağını belirtti.

35
Aslıhan Doğan'dan Arda Turan açıklaması: Lütfen... - Sayfa 4

NE OLMUŞTU?
Şube Müdürü Seçil Erzan'ın, yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış sporcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. 20 Kasım'da görülmeye başlanan davada Arda Turan, Seçil Erzanile olan konuşma kayıtlarını mahkemeye delil olarak sundu.

45