Gündem
12 Mayıs 2016 17:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:31

Aslı Enver'e sette sürpriz doğum günü kutlaması!

Salı akşamları ilgiyle izlenen ‘Kış Güneşi’ dizisinde ‘Nisan’ karakterini canlandıran Aslı Enver, önceki gün 31. yaşını kutladı. Dizi ekibi ve oyuncu arkadaşları da sette, başarılı oyuncuya sürpriz yaptı.

‘Kış Güneşi’nin setinde çekimin devam ettiği bir sırada, ışıklar ansızın söndü. Set ekibi bu sırada; ellerinde pasta, ‘İyi ki doğdun Aslı’ tezahüratları ve alkışlar eşliğinde içeriye girdi. Ve ardından tekrar ışıklar yandı. Set ekibi ve oyuncu arkadaşlarının bu güzel sürprizi karşısında Aslı Enver çok duygulandı.



Tüm set ekibine ve oyuncu arkadaşlarına bu güzel sürprizlerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür eden Enver, kendi adına ve ekip arkadaşları adına mutlu bir gelecek dileğinde bulunup, pastasını kesti. Dizide başrolü paylaştığı Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra Hakan Gerçek ve yönetmen Deniz Koloş başta olmak üzere, sette bulunan herkes Aslı Enver’i tebrik etti.



Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Koloş - Serhan Şahin’in üstlendiği ‘Kış Güneşi’, heyecan dolu yeni bölümleriyle Salı akşamları Show TV’de ekrana geliyor.